Rămâi conectat

Curier Județean

3 octombrie| Începutul anului universitar 2022-2023 la UAB: Festivitatea de deschidere va avea loc la Casa de Cultură a Studenților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

3 octombrie| Începutul anului universitar 2022-2023 la UAB: Festivitatea de deschidere va avea loc la Casa de Cultură a Studenților

Luni, 3 octombrie, începe noul an universitar în mai multe instituții de învăţământ superior din România, printre care și Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Festivitatea din 3 octombrie se va desfășura de la ora 10.00 la Casa de Cultură a Studenților. Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a fost înființată în urmă cu 31 de ani.

Membrii comunității academice, cadre didactice și studenți, dar mai ales proaspeții boboci sunt invitați să participe la ceremonia de deschidere a anului universitar 2022-2023.

Numele instituţiei este unul simbolic, strâns legat de importanţa istorică a oraşului. Încă de la înființare, universitatea albaiuliană și-a definit misiunea pornind de la semnificaţia naţională a municipiului Alba Iulia şi a zonei, idealul educaţional sprijinindu-se pe tradiţiile valoroase ale şcolii superioare româneşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea