Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

28 septembrie 2023 | Laboratorul de C`ArteTeatru la Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

28 septembrie 2023 | Laboratorul de C`ArteTeatru la Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Joi, 28 septembrie 2023, de la ora 15:00, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba găzduiește o nouă ediție a Laboratorului de C`ArteTeatru, coordonat de actrița Cătălina Mihăilă și bibliotecara Liudmila Cioflică.

La sediul bibliotecii din Alba Iulia, str. Trandafirilor, nr. 22 sunt așteptați toți cei interesați de lectură și teatru, care îți doresc să deprindă tainele lumii teatrului dar și abilitățile necesare pentru a deveni actor.

Cei prezenți vor dezbate teoretic și vor exemplifica practic, îndrumați de cele două coordonatoare „Expresivitate corporală”, aceasta fiind tema întâlnirii de joi.

Participanții vor face exerciții de încălzirea vocală și corporală, exerciții de improvizație și de expresivitate facială, folosind texte selectate de organizatori din volumele ce vor fi prezentate în încheierea activității, ca recomandări de lectură, și care pot fi împrumutate pentru lectură la domiciliu.

Proiectului 3.37 Laboratorul de C’ArteTeatru este un proiect multiart organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, și are ca scop promovarea fondului de carte și a scriitorilor prin intermediul teatrului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Duminica Floriilor – simboluri creştine, obiceiuri şi tradiţii populare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Duminica Floriilor – simboluri creştine, obiceiuri şi tradiţii populare • Obiceiuri şi tradiţii de Florii Duminică, cu o săptămână înainte de Sfintele Paşti, toţi creştinii din lume prăznuiesc Floriile, când este retrăită Intrarea Domnului Iisus Hristos în Cetatea Ierusalimului. Sărbătoarea de Florii are o mare însemnătate religioasă pentru toţi credincioşii, dar de-a lungul timpului i […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea