Rămâi conectat

Curier Județean

27 mai 2024 | ”Drumul lui Făt Frumos” ajunge la Sebeș: Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, în Parcul Tineretului

Ziarul Unirea

Publicat

în

27 mai 2024 | ”Drumul lui Făt Frumos” ajunge la Sebeș: Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, în Parcul Tineretului

”Drumul lui Făt Frumos” ajunge  luni 27 mai 2024, la Sebeș. Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, vor avea loc în Parcul Tineretului din municipiu.

Până vor fi gata autostrăzile României, Marian Râlea continuă DRUMUL LUI FĂT FRUMOS!

Un proiect educativ artistic inițiat de Fundația ABRACADABRA și finanțat de Miniterul Culturii își propune să mai adauge câteva sute de kilomentri la unirea generațiilor în spiritul basmelor românești.

Citește și: 26 mai 2024: Pianista japoneză Chiyo Hagiwara, concert susținut la Biserica Evanghelică Sebeș. Reinterpretarea pieselor „micului geniu” în cadrul Zilelor muzicale „Carl Filtsch”

Din 2017 până acum, proiectul a reușit să integreze 7 județe diferite din țară, potențând prin joc și teatru, valoarea culturală a peste 10 sit-uri de patrimoniu.

O suită de spectacole inspirate din basmele românești și realizate prin metoda originală dezvoltată de actorul Marian Râlea pe parcursul a peste 30 de experiență în teatrul interactiv pentru copii (practic, fiecare copil urcând pe scenă, participând la joc și rezolvând provocările induse de personajele din mitologia românească), se vor derula și în acest an în locații neconvenționale precum cetăți, parcuri, curți de muzee sau castele, astfel încât cei mici să descopere moștenirea culturală națională prin joc și teatru.

Accesul la spectacole este liber, fără o limitare a numărului de participanți.

Spectacolul de la Sebeș va avea loc luni, 27 mai, la ora 12.00, în Parcul Tineretului.

Să fie drumul bătut cu bucuria jocului! Să fie de poveste fiecare oprire pe traseu!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat care obliga o minoră să cerșească prin Alba Iulia, condamnat la închisoare cu executare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat care obliga o minoră să cerșească prin Alba Iulia, condamnat la închisoare cu executare Un bărbat care a obligat o minoră, fiica concubinei sale, să practice cerșetoria, recidivist, se va întoarce la închisoare. Marius J., din Alba Iulia, a fost condamnat la 2 ani de închisoare, pedeapsă la care se va adăuga restul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea