Rămâi conectat

Curier Județean

27 decembrie: Festivalul Zonal de Colinde şi Tradiţii Populare „La Tibru vin colindători”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociaţia Ţinutul Tibreanului şi Parohia Ortodoxă Tibru organizează cu binecuvântarea Înalt preasfinţitului Irineu Arhiepiscopul Alba Iuliei, în data de 27 decembrie cu începere de la ora 15.00, Festivalul Zonal de Colinde şi Tradiţii Populare „La Tibru vin colindători”, eveniment ce se va desfăşura în Sala de Întruniri Cetăţeneşti din Tibru.

În cadrul evenimentului vor evolua: Corurile parohiilor Cetea, Cricău şi Tibru, Grupul de colindători al Şcolii Gimnaziale Ighiel, Ansamblul de dansuri populare „Doina Mureşului” din Ciugud, Ansamblul de dansuri populare „Dor de Tibru” al Asociaţiei Ţinutul Tibreanului, Asociaţia de Dansuri Populare Alba Carolina, Trupa Trupelor, interpreţii de muzică uşoară Andreea Ardeleanu şi Bogdan Lazăr, iar invitat special al festivalului este interpretul de muzică populară Cătălin Haşa. În continuarea evenimentului organizatorii au pregătit pentru tinerii din Tibru şi invitaţii lor, o seară dansantă.

Partenerii festivalului sunt: Primăria comunei Cricău, Consiliul Judeţean Alba şi Asociaţia de Dansuri Populare Alba Carolina. Cu acest prilej invităm pe toţi iubitorii de colinde şi tradiţii populare la acest eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea