Rămâi conectat

Politică Administrație

25 aprilie: Primăria Aiud organizează licitație publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare din Piața Agroalimentară ”Dr. Constantin Hagea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Aiud organizează în data 25 aprilie 2017, ora 12:00, în Piața Agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 38, licitație publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare destinate produselor agroalimentare.

Procedura de organizare şi desfășurare a licitației este prevăzută în regulamentul de funcționare a pieței, afișat în perimetrul acesteia.

Cei interesați vor depune la Administrația Pieței cerere de închiriere pentru locurile de vânzare solicitate şi vor prezenta documentele care le atestă calitatea de comerciant sau producător agricol persoană fizică, până în data de 24 aprilie 2017, ora 12:00.

Cererile vor fi însoțite de certificatul de atestare fiscală eliberat de Primăria municipiului Aiud, prin care se face dovada faptului că solicitantul nu are obligații de plată restante către bugetul local.

Nedepunerea sau neprezentarea documentelor solicitate atrage după sine respingerea cererii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Administrației Pieței sau la telefon 0258/863.582. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Proiect de lege – Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiect de lege: Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni! În această săptămână, am depus proiectul de lege care prevede acordarea unei reduceri de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate, pentru persoanele din Munții Apuseni. În prezent, doar persoanele din Biosfera Delta Dunării beneficiază de reduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea