Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

24 noiembrie: TOPUL FIRMELOR 2016 din județul Alba. Camera de Comerț va premia companiile cu rezultate de excepție în activitatea din anul precedent

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Camera de Comerț Alba va premia cele mai performante companii din 7 domenii de activitate – industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.

Clasamentul este realizat pe baza unei metodologii complexe și unitare la nivel național, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră la nivel de județ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

În cadrul evenimentului de pe data de 24 Noiembrie 2017, de la Alba Mall – Sala BallRoom, va fi lansat catalogul „Topul Județean al Firmelor, ediţia 2016”, care cuprinde cea mai valoroasă bază de date pentru mediul de afaceri județean, reprezentând coordonatele celor peste 1700 de companii, clasate pe primele 10 locuri la nivel județean.

„Topul Firmelor este o lucrare amplă, o lucrare care se bazează pe foarte mulți indicatori economici și reprezintă o carte de vizită, din punct de vedere economic, a județului Alba. Clasamentul județean din acest an cuprinde 1713 de agenți economici,  respectiv: 46 Cercetare, Dezvoltare și High Tech; 352 Industrie, 141 Agricultură, Silvicultură, Pescuit, 141 Construcții, 450 Servicii și 491 Comerț și 92 Turism. 1

De asemenea, reamintim ca in Topul Național, din județul nostru, 144 de companii au ocupat locul 1-10 cu o cifra de afaceri de 1.557.385.928,07 EURO, dintre care 63 sunt pe locurile 1-3.

Camera de Comerț si Industrie este, și va ramăne în continuare, singurul brand al mediului de afaceri, care prin aceste trei cuvinte, se regăsește peste tot pe această planetă. Topul Județean al Firmelor reprezintă evenimentul anual, organizat de Camerele de Comerț Județene, singurele abilitate prin lege să organizeze o asemenea gală.

Ajuns la ediția a XXIV-a, Topul Firmelor 2016 reprezintă nu doar o obligație ce revine Sistemului Cameral, conform legii, dar constituie și un prilej de sărbătoare pentru agenții economici, premiați pentru rezultatele de excepție pe anul 2016”, a declarat Corneliu Orzea, Președintele CCI Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea