Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

23-26 octombrie | Trafic RESTRICȚIONAT pe autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona Teiuș: Lucrări de întreținere și reparații la infrastructura rutieră

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

23-26 octombrie | Trafic RESTRICȚIONAT pe autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona Teiuș: Lucrări de întreținere și reparații la infrastructura rutieră

În perioada 23 octombrie până la 26 octombrie 2023, circulația pe autostrada A10 va fi restricționată în zona cuprinsă între kilometrii 24+000 și 29+250, calea 2, în sensul Turda-Sebeș. Această decizie vine ca urmare a desfășurării unor lucrări esențiale pentru siguranța circulației.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Unul dintre segmentele afectate este breteaua A4, care face legătura între nodul rutier Teiuș, DN14B și autostrada A10. Traficul va fi complet închis pe această bretea pentru a permite efectuarea de încercări statice și dinamice la pasajele de la kilometrii 25+087, 25+450, 26+253, 26+550, precum și lucrări de reparații la rosturile de dilatație ale pasajului de la kilometrul 25+087, calea 2, în sensul Turda-Sebeș.

Pentru a gestiona traficul în această perioadă, circulația va fi deviată pe calea 1, în sensul Sebeș-Turda, unde vor funcționa ambele benzi de circulație. Sensurile de deplasare vor fi bine delimitate cu ajutorul balizelor direcționale echipate cu lămpi cu lumină galbenă intermitentă.

Conducătorii auto care se deplasează dinspre Turda spre Teiuș și Blaj sunt rugați să utilizeze Nodul Aiud pentru a coborî de pe autostradă, deoarece Nodul Rutier Teiuș nu va putea fi folosit pentru ieșirea dinspre Turda spre Teiuș și Blaj pe DN14B.

Pentru participanții la trafic care circulă dinspre Teiuș spre Alba Iulia, se recomandă să folosească ruta ocolitoare DN1, deoarece Nodul Rutier Teiuș nu va putea fi utilizat pentru intrarea pe autostradă dinspre Teiuș (DN14B) spre Sebeș.

Aceste restricții temporare sunt necesare pentru asigurarea siguranței circulației și pentru desfășurarea cu succes a lucrărilor de întreținere și reparații la infrastructura rutieră. Conducătorii auto sunt rugați să fie atenți la semnalizările rutiere și să respecte indicațiile autorităților pentru a evita neplăcerile în trafic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea