Rămâi conectat

Actualitate

23-25 mai: Conferinţa Internaţională „Ingineria Mediului şi Dezvoltare Durabilă”, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Vezi programul

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia împreună cu Asociaţia Balcanică a Mediului din Grecia (B.EN.A.) şi Institutul de Economie Naţională al Academiei Române, organizează în perioada 23-25 mai 2013, cea de-a patra ediţie a Conferinţei Internaţionale cu tema „Ingineria Mediului şi Dezvoltare Durabilă”.

 Prima ediţie a acestei conferinţe ştiinţifice s-a desfăşurat în 2007, oferind  încă de la început posibilitatea cercetătorilor, cadrelor didactice şi tuturor persoanelor interesate de ingineria mediului, protecţia mediului şi o dezvoltare economică armonioasă, să îşi prezinte activitatea de cercetare în domeniu, să transmită rezultatele obţinute care pot fi aplicate în practica economică, precum şi să pună bazele unor parteneriate pentru viitor.

 Ceremonia de deschidere a lucrărilor ştiinţifice ale Conferinţei Internaţionale va avea loc în data de 23 mai 2013, ora 10.00, în Amfiteatrul A9,  urmată de Ceremonia de acordare a distincţiei Doctor Honoris Causa Domnului Profesor universitar doctor Triantafyllos Albanis, Rectorul Universităţii din Ioannina, Grecia.

 Pe parcursul celor 3 zile de desfăşurare a evenimentului ştiinţific vor fi susţinute şi dezbătute peste 150 de lucrări de către 200 de invitaţi din 10 ţări, pe tema Dezvoltării durabile şi protecţiei mediului, Siguranţei alimentare şi calităţii produselor, Integrării europene şi economiei de piaţă  şi Agriculturii, energiei şi monitorizării mediului.

 Evenimentul este organizat cu sprijinul şi susţinerea a doi coorganizatori de prestigiu, respectiv Asociaţia Balcanică a Mediului din Grecia şi Institutul de Economie Naţională al Academiei Române.

  Vezi programul Conferinţei Internaţionale aici.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat că această perioadă în care avem ploi, ninsori la munte și vreme rece în general va mai dura cel puțin până săptămâna viitoare, ulterior urmând a înregistra o creștere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea