Rămâi conectat

Curier Județean

20 septembrie: La Galeriile de Artă din Alba Iulia are loc lansarea volumului ”Semeseuri pentru români grăbiţi”, de Gabriel Braic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Galeriile de Artă din Alba Iulia vă invită sâmbătă, 20 septembrie 2014, de la ora 17:00, să participaţi la evenimentul de lansare a volumului Gabriel Braic, ”Semeseuri pentru români grăbiţi”.

În cadrul lansării vor lua cuvântul: pr. Prof. Univ. Dr. Ioan Emil Jurcan și Prof Ioan Todor, scriitor Nelu Beg, ec Liviu Balta.

Potrivit autorului ”scriitorul este subalternul lui Dumnezeu pentru că are puterea, prin cuvânt, să (re)modeleze sufletul uman. (…) Când experienţa celui care scrie se realizează în intimitatea Sfintei Treimi, scrisul lui poartă amprenta divinităţii. Iar el e, cel mult, co-autor al propriei cărţi”.

Evenimentul este organizat de Generaţia Altfel în colaborare cu Asociaţia Miscarea Evanghelică Oastea Domnului Alba-Iulia, Asociaţia ProDEUS şi Editura Traian Dorz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea