Rămâi conectat

Curier Județean

20-22 martie| TÂRGUL GRĂDINARULUI la Alba Iulia: Articole pentru grădinărit, Doctorul Plantelor, demonstraţii susţinute de specialişti şi spectacole. Vezi PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Targul Gradinarului la Alba Mall046Odată cu venirea primăverii, Consiliul Judeţean Alba organizează manifestarea devenită deja tradiție şi ajunsă la cea de a VII-a ediţie – Târgul Grădinarului.  Acesta se va desfăşura în perioada 20-22 martie 2015, între orele 10.00 – 19.00 la Alba Mall din Alba Iulia. Evenimentul este unul de promovare a producătorilor locali şi dedicat tuturor iubitorilor grădinăritului, profesionişti sau amatori, însă acesta se adresează deopotrivă producătorilor şi distribuitorilor de produse pentru amenajarea şi întreținerea grădinilor sau parcurilor, precum şi publicului larg.

targul gradinaruluiVizitatorii vor putea admira şi cumpăra flori şi aranjamente florale, seminţe de flori şi legume, bulbi şi butaşi, plante decorative, arbuşti, pomi fructiferi şi ornamentali sau viţă de vie.

De asemenea, cei interesați vor putea găsi la târg noutăţi din domeniul uneltelor şi echipamentelor pentru întreţinerea grădinilor şi a spaţiilor verzi, sisteme profesionale de irigat, produse fitosanitare, mobilier şi accesorii pentru grădini etc.

Pe lângă binecunoscutul Doctorul Plantelor care poate fi consultat de doritori cu privire la bolile plantelor, numeroase demonstraţii susţinute de specialişti vin în sprijinul pasionaţilor de grădinărit care pot afla răspunsul la întrebări legate de tunderea pomilor ornamentali, de plantarea şi tăierea pomilor fructiferi, de amenajarea rondourilor de flori şi de sisteme de irigaţie profesională.

Două ateliere de creaţie oferă posibilitatea adulţilor şi copiilor în fiecare zi, să exploreze lumea colorată şi parfumată a plantelor, să dea frâu liber imaginaţiei şi să creeze adevărate opere de artă. Publicul este de asemenea invitat la două spectacole de dans care sunt cuprinse în programul târgului, susţinute de copii talentaţi, participanţi la numeroase competiţii de profil din ţară, de la Şcoala de dans Chirilă şi de la Asociaţia Clubul Sportiv Life is dance din Alba Iulia. Şi, nu în ultimul rând, organizatorii şi partenerii pregătesc, în ultima zi de târg tuturor vizitatorilor şi cumpărătorilor de la târg, Tombola Grădinarului.

Agricultori, horticultori şi viticultori vă dau întâlnire pentru a vă împărtăși atât pasiunea pentru plante, cât şi cunoştinţele în materie, oferind sfaturi utile!

Partenerii Consiliului judeţean Alba la acest eveniment sunt: Filiala Judeţeană Alba a Asociaţiei Amicii Rozelor din România, Primăria municipiului Alba Iulia, Toskana Garten şi Grădina cu Flori.

program targul gradinarului 2015PROGRAM Târgul Grădinarului 2015:

Vineri, 20 martie 2015
11.00  –  14.00 Doctorul Plantelor
13.30  – Sisteme de irigaţie profesională – demonstraţie
14.00  – Tunderea pomilor ornamentali – demonstraţie
14.00 – 16.00  – Culorile primăverii – atelier de pictură şi desen
16.00 – 18.00  – Flori de hârtie – atelier de creaţie

Sâmbătă, 21 martie 2015
11.00 – 14.00 –  Doctorul Plantelor
11.00  – Spectacol de dans sportiv
13.00  – Amenajarea unui rondou de flori – demonstraţie
13.30 –  Sisteme de irigaţie profesională –  demonstraţie
14.00  – Tunderea pomilor ornamentali – demonstraţie
14.30  – Plantarea unui pom – demonstraţie
14.00 – 16.00 Culorile primăverii – atelier de pictură şi desen
16.00 – 18.00 Flori de hârtie – atelier de creaţie

Duminică, 22 martie 2015
11.00 – 14.00  – Doctorul Plantelor
12.00  – Spectacol de dans modern
13.00 – Amenajarea unui rondou de flori – demonstraţie
13.30 – Sisteme de irigaţie profesională – demonstraţie
14.00 – Tunderea pomilor ornamentali – demonstraţie
13.00 – 15.00  – Culorile primăverii – atelier de pictură şi desen
15.00 – 17.00 Flori de hârtie – atelier de creaţie
17.00 –  Tombola Grădinarului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea