Rămâi conectat

Actualitate

2 MAI 2022: „Tineret Talks” la Alba Iulia, o dezbatere cu și despre tineri. Programul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

2 MAI 2022: „Tineret Talks” la Alba Iulia, o dezbatere cu și despre tineri. Programul evenimentului

Organizația de tineret USR Alba Iulia anunță o dezbatere cu și despre tineri, ce va avea loc în data de 2 mai 2022 începând cu ora 17:30 la Hotel Transilvania. Principalele teme abordate vor fi „Oportunitatea de a greși în alegerea carierei” , „Tinerii antreprenori – visători și luptători sau șomeri din fașă?”, „Mobilitatea tinerilor – Nomazi, imobilizați sau orientați?”

„Hai alături de noi la o dezbatere cu și despre tineri. Fii vocea colegilor și prietenilor tăi.  Vom avea ca invitați tineri implicați în comunitatea locală, reprezentanți din partea Parlamentului, a administrației locale și a mediului de business.

Teme abordate:

Oportunitatea de a greși în alegerea carierei
Cum te poate ajuta statul, mediul academic sau mediul privat în cazul în care nu ți-ai ales din prima cariera corectă? Ce înseamnă reconversia profesională în România și cum se cuantifică în timp și bani?

Tinerii antreprenori – visători și luptători sau șomeri din fașă?
Cum se raportează societatea la tinerii care vin cu soluții inovative? Ce înseamnă să fii prea tânăr pentru a “știi cum funcționează lucrurile” la fel ca oamenii mari?

Care este sprijinul pe care statul îl alocă și ce s-ar putea reglementa în acest domeniu?

Mobilitatea tinerilor – Nomazi, imobilizați sau orientați?

Ce înseamnă să rămâi în bula ta și să nu ai posibilitatea de a experimenta lumi noi? Finanțarea și deschiderea autorităților promovează subdezvoltarea sistemului educațional. Ce înseamnă decontarea scăzută a abonamentelor de transport, a burselor de studii, dar și deschiderea scăzută spre tehnologizare, în mediul online? Este bine să studiem în alte țări sau trebuie să insistăm, din interior, în a reforma sistemul românesc de învățământ?”, au transmis reprezentanții organizației de tineret USR Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea