2 decembrie: Conferința de lansare oficială a proiectului pilot „Alba Iulia Smart City 2018”, la Universitatea ”1 Decembrie 1918”

smart-city-alba-iuliaUniversitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va găzdui vineri, 2 decembrie, Conferința de lansare oficială a proiectului pilot „Alba Iulia Smart City 2018”. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, și se va desfășura cu începere de la ora 10.00, în Amfiteatrul A9 al universității.

La eveniment sunt așteptați să participe reprezentanți din partea companiilor interesate de proiect, promotori și vendori de soluții smart, administrații locale, mediul universitar, asociații profesionale, jurnaliști, bloggeri și alți factori interesați de la nivel local, central și internațional.

INFORMARE COVID-19

Potrivit organizatorilor, se va asigura traducere simultană în limba engleză pe întreaga durată a conferinței. Cei interesați sunt așteptați să confirme prezența până la data de 28 noiembrie 2016 la adresa de email albaiuliasmartcity@apulum.ro, locurile fiind disponibile în limita capacității sălii. Intrarea este condiționată de confirmarea înregistrării participării la conferință de către organizatori prin adresa de email albaiuliasmartcity@apulum.ro.

Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informaţională a propus pentru perioada 2016 – 2018 inițierea proiectui pilot de transformare a Municipiului Alba Iulia într-un oraș inteligent – Alba Iulia Smart City 2018.

Acest proiect se bazează pe dezvoltarea de parteneriate cu asociații, companii, institute de cercetare-dezvoltare, universităţi și nu în ultimul rând voluntari care vor contribui împreună la construirea Orașului unde s-a născut viitorul. Proiectul se va materializa cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri 2008. (C.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...