Rămâi conectat

Ştirea zilei

2-15 septembrie| Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș – Turda: Care este motivul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

2-15 septembrie| Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș – Turda: Care este motivul

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a anunțat restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș – Turda, în zona nodului rutier Alba Iulia Nord, în intervalul orar 08:00 – 20:00, în perioada 2 – 15 septembrie. Aceste restricții se aplică pe tronsonul autostrăzii A10, cuprins între km 15+780 și km 16+800, pe Calea 1. Măsura este necesară pentru a permite antreprenorului să efectueze lucrări la terasamentul autostrăzii, în perioada de garanție.

Pentru a ajunge la Turda, circulația va fi deviată de la km 15+780 pe breteaua de ieșire nr. 3 a nodului rutier Alba Iulia Nord, apoi se va continua în sensul giratoriu pe DN 1, urmând să se reintre pe autostradă pe breteaua de intrare nr. 4 a nodului rutier Alba Iulia Nord, la km 16+800.

Reprezentanții DRDP Cluj au transmis un apel către șoferi de a circula cu prudență în zona lucrărilor și de a respecta semnalizarea rutieră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Număr RECORD de șefi de promoție la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia: 17 elevi cu 10 curat, mândria promoției 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Număr RECORD de șefi de promoție la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia: 17 elevi cu 10 curat, mândria promoției 2024 Vineri, 14 iunie 2024, a fost o zi încărcată de emoții pentru elevii de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia. După 8 ani încărcați atât cu momente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea