2.000 de teste COVID-19 de la Ministerul Sănătății pentru DSP Alba. Europarlamentarul Mircea Hava, sprijin pentru județul Alba în lupta cu coronavirusul

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

2.000 de teste COVID-19 de la Ministerul Sănătății pentru DSP Alba. Europarlamentarul Mircea Hava, sprijin pentru județul Alba în lupta cu coronavirusul

Până în prezent DSP Alba s-a luptat cu pandemia de COVID-19 cu o mână de oameni și resurse materiale limitate. Până în clipa de față realitatea a reușit să respingă ideea că vreun sistem de sănătate public ar fi fost pregătit pentru o asemenea criză.

Cu mai puțini angajați decât impune situația dar, din fericire, alături de oameni capabili să transforme amănunte importante și ignorate în certitudini imediate.

ELIT

”De astăzi ne întărim cu resurse umane care să completeze organigrama, dar și cu materiale din partea Ministerului Sănătății. Aș vrea să mulțumesc în numele instituției europarlamentarului Mircea Hava, care ne-a contactat și ne-a asigurat de toată susținerea pentru a proteja județul și municipiul Alba Iulia, sprijinul dânsului reprezentând o mână întinsă, prin deblocarea unor situații, o reală gură de oxigen pentru instituția noastră.

Încă o data se dovedește ca în momentele grele, colaborarea și bunele intenții fac diferența. Sunt mulți oameni care n-au stat degeaba și care au ales o singură variantă : acțiunea directă. Îi vom aminti pe toți, pentru a înțelege și prețui solidaritatea”, a transmis Alexandru Sinea, directorul DSP Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419