17 poliţişti israelieni, membrii IPA, în vizită oficială la IPJ Alba

Potrivit IPJ Alba, joi, 17 mai 2012, la sediul Inspectoratului din Alba Iulia a fost prezentă o delegaţie a IPA Israel, formată din 17 poliţişti din această ţară, condusă de şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale al Poliţiei Israeliene, chestor Segalovici Ioav, care efectuează o vizită oficială în judeţul Alba, în baza planului de schimburi bilaterale aprobat de conducerea IPA – Secţia Română.

Delegaţia poliţiştilor israelieni a fost primită de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba iar în cadrul întâlnirii ce a avut loc au fost purtate discuţii cu privire la modul de organizare al poliţiei judeţene Alba precum şi pe alte teme de interes comun iar la final a fost realizat un schimb de obiecte simbolice.

ELIT

Membrii delegaţiei israeliene au fost însoţiţi de reprezentanţi ai IPA Secţia Română precum şi de reprezentanţi din cadrul IPA Regiunea 2 Alba.

Aceştia şi-au exprimat mulţumirea pentru ospitalitatea cu care au fost primiţi de poliţiştii din Alba iar întâlnirea a reprezentat o bună ocazie pentru realizarea unui schimb de experienţă eficient şi un bun prilej pentru dezvoltarea unor relaţii de prietenie între poliţişti din judeţul Alba şi poliţişti din Israel.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...