Rămâi conectat

Actualitate

17 poliţişti israelieni, membrii IPA, în vizită oficială la IPJ Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, joi, 17 mai 2012, la sediul Inspectoratului din Alba Iulia a fost prezentă o delegaţie a IPA Israel, formată din 17 poliţişti din această ţară, condusă de şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale al Poliţiei Israeliene, chestor Segalovici Ioav, care efectuează o vizită oficială în judeţul Alba, în baza planului de schimburi bilaterale aprobat de conducerea IPA – Secţia Română.

Delegaţia poliţiştilor israelieni a fost primită de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba iar în cadrul întâlnirii ce a avut loc au fost purtate discuţii cu privire la modul de organizare al poliţiei judeţene Alba precum şi pe alte teme de interes comun iar la final a fost realizat un schimb de obiecte simbolice.

Membrii delegaţiei israeliene au fost însoţiţi de reprezentanţi ai IPA Secţia Română precum şi de reprezentanţi din cadrul IPA Regiunea 2 Alba.

Aceştia şi-au exprimat mulţumirea pentru ospitalitatea cu care au fost primiţi de poliţiştii din Alba iar întâlnirea a reprezentat o bună ocazie pentru realizarea unui schimb de experienţă eficient şi un bun prilej pentru dezvoltarea unor relaţii de prietenie între poliţişti din judeţul Alba şi poliţişti din Israel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea