17-19 noiembrie 2016: Festivalul concurs ”Acustic Live Festival” ediția a II-a, revine la Reghin

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

 afis-imagineÎn perioada 17 – 19 noiembrie 2016 se va desfășura la Casa de Cultură a Tineretului G. Enescu de la Reghin cea de-a doua ediție a festivalului concurs de muzică live dedicat chitarei, ACUSTIC LIVE FESTIVAL. Evenimentul reprezintă o premieră în România în ceea ce privește formatul, organizatorii dorind să atragă și să promoveze pe scena de la Reghin chitariști amatori și profesioniști indiferent de stilul muzical.

Acustic Live Festival este singurul festival concurs din România pentru promovarea chitarei și a muzicii acustice live indiferent de genul muzical. Festivalul cuprinde două secțiuni: concurs și recitaluri. Trofeul festivalului este în valoare de 4000 lei plus o chitară marca HORA, Premiul LIBRIS BRSOV Special al Juriului este în valoare de 500 lei plus o chitară marca HORA.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Totodată mai există încă 6 premii constând în câte o chitară marca HORA. Recitalurile speciale de anul acesta vor fi susținute de: A.G. Weinberger, Vali Răcilă, Alina Manole, Adrian Sărmășan, Anotimpuri, Angela Mariașiu, Catsontheroof, Silvan Stâncel. Un moment special al festivalului va fi: Nicu Alifantis – Dublă lansare: volumul „FaceCarte” și CD-ul Madame Mon Amour.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

afis-programProgramul complet al eveniment și detalii despre înscrieri sunt disponibile pe www.acusticlive.ro si pagina de Facebook dedicată www.facebook.com/acusticlivefestival .

Silvan Stâncel, Inițiator și director de festival: „Festivalul se adresează tuturor iubitorilor de chitară și muzică bună! Este un moment de bucurie și emoție specială. Vor fi prezenți la Reghin artiști deosebiți care cu siguranță vor încânta publicul. Dacă iubiți chitară vă invit fie în concurs fie ca spectator în sală.”

Mădălina OPRIȘ

Tel. 0729.399.898
e-mail: stiri@ziarulunirea.ro
e-mail: maddy_opris@yahoo.com

Must de Jidvei