Rămâi conectat

Curier Județean

16 aprilie: Târg de Paști, în scop caritabil, la Aiud. Banii obținuți din vânzarea obiectelor pascale vor fi donați lui Denis, un copil cu tetrapareză spastică din municipiu

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 16 aprilie, la salon ”Luk” din municipiul Aiud, va fi organizat un  Târg de Paști în scop caritabil. Este vorba despre un târg devenit tradiție, organizat anual de Asociația caritabilă „Maria Agapia”. Fondurile colectate cu acest prilej vor fi donate lui Denis Andrei, un copil diagnosticat cu tetrapareză spastică din municipiu.

Ceea ce este “tradițional” la acest târg anual, organizat de Asociația Maria Agapia cu scopul de a celebra Sfintele Paşti, este modul de desfăşurare şi scopul lui actual.

”În acest an intenționăm să organizăm o serie de acțiuni caritabile în sprijinul unui copil foarte bolnav (tetrapareză spastică). Încasările târgului vor fi donate cu drag lui Denis Andrei. De asemenea, menționăm cu bucurie faptul că mulți dintre colegii lui de grădiniță precum şi prietenii de la Școala Gimnazială “Ovidiu Hulea” vor fi prezenți, în data de 16 aprilie 2016 şi vor activa în atelierele de lucru ale Iepuraşului, confecționând mici ornamente pentru casă şi pentru masa de Paşte. Pentru ca truda lor să nu rămână nerăsplătită, Iepuraşul a pregătit deja coşuri cu dulciuri în dar. Invităm însă şi alti copii din oraş, mai mari sau mai mici, pentru a ni se alătura în acest demers”, a transmis dr. Adriana Câmpean, președintele Asociației ”Maria Agapia”.

Târgul se va desfășura între orele 10.00 – 13.00.

Reamintim că la ediția de anul trecut banii obținuți din vânzarea obiectelor pascale au fost donați fraților Marcu, doi copii cu dizabilități din oraș.

Citiți și Povestea tristă a doi fraţi cu dizabilităţi din Aiud. Unul dintre ei învaţă de acasă, din scaunul cu rotile. Comunitatea, prima care a sărit în ajutor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea