16-17 iunie: Caravana Bergenbier EU SUNT 12, ajunge la Alba Iulia. Gabi Balint, Bogdan Stelea şi Miţă vă aşteaptă la o sesiune de autografe

Paul Voicu - Primar 2020

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 răcorește România oraș cu oraș, iar sâmbătă și duminică, 16-17 iunie, caravana ajunge la Alba Iulia. Camioanele care aduc răcorirea Bergenbier sunt pregătite pentru a crea o zonă inedită cu experiențe de răcorire pentru tine și prietenii tăi.

Vei savura un Bergenbier rece direct dintr-un bar de gheață, vei simți răcorirea adevărată din natură inspirată într-o super aventură VR, te vei întâlni cu vedetele Bergenbier, vei juca jocuri de răcorire alături de prietenii tăi și vei câștiga premii în bere și nu numai.

ELIT

Distracția continuă și după Caravană, pe 17 iunie, în localul Blue Hours, acolo unde ești așteptat cu Bergenbier la rece și premii de răcorire!

Mai mult, în Caravană vor fi întâmpinați de Bogdan Stelea, Gabi Balint și Miță de la Bere Gratis, cu sesiuni de autografe și bulgăreală adevărată, iar în fiecare oraș în care ajunge caravana, trupa Bere Gratis va susține un super concert.

Mihail David - 2020

Vino să simți răcorirea adevărată!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...