Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

16-17 iunie: Caravana Bergenbier EU SUNT 12, ajunge la Alba Iulia. Gabi Balint, Bogdan Stelea şi Miţă vă aşteaptă la o sesiune de autografe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 răcorește România oraș cu oraș, iar sâmbătă și duminică, 16-17 iunie, caravana ajunge la Alba Iulia. Camioanele care aduc răcorirea Bergenbier sunt pregătite pentru a crea o zonă inedită cu experiențe de răcorire pentru tine și prietenii tăi.

Vei savura un Bergenbier rece direct dintr-un bar de gheață, vei simți răcorirea adevărată din natură inspirată într-o super aventură VR, te vei întâlni cu vedetele Bergenbier, vei juca jocuri de răcorire alături de prietenii tăi și vei câștiga premii în bere și nu numai.

Distracția continuă și după Caravană, pe 17 iunie, în localul Blue Hours, acolo unde ești așteptat cu Bergenbier la rece și premii de răcorire!

Mai mult, în Caravană vor fi întâmpinați de Bogdan Stelea, Gabi Balint și Miță de la Bere Gratis, cu sesiuni de autografe și bulgăreală adevărată, iar în fiecare oraș în care ajunge caravana, trupa Bere Gratis va susține un super concert.

Vino să simți răcorirea adevărată!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea