Rămâi conectat

Actualitate

150 de kilometri „fantezişti”de autostradă vor fi inauguraţi în 2018. Mai multe loturi, ZERO șanse să fie gata anul viitor, fiind blocate de birocrație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

150 de kilometri „fantezişti”de autostradă vor fi inauguraţi în 2018. Mai multe loturi, ZERO șanse să fie gata anul viitor, fiind blocate de birocrație.

Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a declarat la începutul acestei săptămâni, că în anul 2018 vor fi inaugurați „în mod realist” nu mai puțin de 150 de kilometri de autostradă.

Asociaţiei Pro Infrastructura a publicat un tabel cu toate loturile de autostradă aflate în execuție în acest moment, în diverse stadii, tabel care include estimările noastre. Avem în total 187,794 km în execuție. Dacă eliminăm loturile 3 și 4 din A10 care vor fi gata anul acesta, adică 28,75 km, mai rămân 159,044 km!

Citște și: Autostrada Sebeş-Turda, lotul 3: CNAIR ar putea anunţa la sfârşitul lunii inaugurarea celui celui mai avansat proiect de autostradă din România

Ministrul Stroe încearcă să convingă că în 2018 se finalizează APROAPE TOATE autostrăzile care au contract de lucrări! Declarația este, evident, o minciună. Oricine poate vedea, studiind un pic situația, că sunt loturi care au ZERO șanse să fie gata anul viitor, fiind blocate de birocrație (lipsă autorizație de construire) sau cu mobilizare insuficientă din partea constructorilor.

„Ne exprimăm speranța că pe viitor ministrul Felix Stroe va renunța la declarațiile mincinoase, fanteziste și total iresponsabile, ajutate probabil și de minciunile venite dinspre Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Îl invităm pe domnul ministru să dea like la pagina noastră de Facebook și să urmărească monitorizarea independentă și obiectivă a tuturor proiectelor majore de infrastructură rutieră, activitate pe care o facem încă din 2011!”, au precizat reprezentanţii asociaţiei.

Sursa: Asociaţia Pro Infrastructura

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea