Rămâi conectat

Curier Județean

15-16 martie: Acțiune de ecologizare pe văile din Apuseni. Să îmbrăcăm Țara Moților în haine de sărbătoare

Ioana Neag

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

15-16 martie: Acțiune de ecologizare pe văile din Apuseni. Să îmbrăcăm Țara Moților în haine de sărbătoare

Vineri și sâmbătă, 15-16 martie, va avea loc evenimentul Salvați Arieșul: un apel la acțiune pentru ecologizare în Țara Moților, organizat de Asociația Apuseni Spirit. Se solicită participarea activă și sprijinul autorităților locale și naționale, precum și a voluntarilor iubitori de natură.

Organizația non-guvernamentală Apuseni Spirit organizează pe finalul acestei săptămâni, o acțiune de ecologizare pe văile din Apuseni.

”Dragi prieteni și iubitori ai naturii,

Anul 2024 marchează un moment istoric pentru Țara Moților, o oportunitate de a restabili strălucirea naturală a acestui colț de rai. În spiritul acestui nou început, ne propunem să îmbrăcăm Țara Moților în haină de sărbătoare, printr-o acțiune comună de ecologizare care va avea loc în zilele de Vineri, 15 Martie și Sâmbătă, 16 Martie, începând cu ora 10:00.

Ne unim forțele pentru a curăța valea Arieșului, Abrudelului și alte văi minunate din Apuseni, demarând din zona Bistra până la Vărsarea Valea Dobrii în Arieș. Aceasta nu este doar o misiune de curățenie, ci o declarație de dragoste față de pământul care ne hrănește sufletele și viețile.

Facem un apel călduros către toate autoritățile locale și naționale – primari, consilieri, Apele Române, Apa CTTA, ROMSILVA și alții – să ni se alăture în acest demers. Împreună, putem asigura un viitor mai curat și mai verde pentru generațiile care vin. Participarea dumneavoastră activă și sprijinul sunt esențiale pentru succesul acestei inițiative.

Haideți să fim o comunitate unită în fața provocărilor de mediu, să arătăm că îngrijirea și protecția naturii sunt responsabilitatea noastră comună. Fiecare gest contează, fiecare ajutor adus este o rază de speranță pentru natură.

Detalii de Participare:
Data: Vineri, 15 Martie și Sâmbătă, 16 Martie
Ora de început: 10:00
Ce să aduci: Mănuși de protecție, saci de gunoi, entuziasm și dragoste pentru natură!

Vă mulțumim pentru implicare și abia așteptăm să ne vedem pe valea Arieșului! Împreună, putem face o diferență semnificativă. Pentru mai multe informații și actualizări, urmăriți această pagină.

Fie ca Țara Moților să strălucească din nou în toată splendoarea ei naturală!” au scris pe Facebook, organizatorii evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Unirea Ziarul

Publicat

în

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din satul Muncelul, comuna Baia de Arieș au fost avertizați miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. ”A fost semnalata prezența unui urs în sat. Muncelul, oraș Baia de Aries. S-a emis mesaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea