Rămâi conectat

Curier Județean

14 mai – Animal Fun! Mega evenimentul dedicat căţeilor, la Alba Mall! Concursuri, parada căţeilor, demonstraţii de talent, ţinute vestimentare şi multe alte surprize

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Data de 14 mai aduce la Alba Mall un eveniment inedit, un mega show al …. dog starurilor. Crezi în  frumuseţea lui? Arată-l tuturor în mega evenimentul dedicat căţeilor.

Vino pe 14 mai, de la ora 14, la Alba Mall, participă la Animal Fun, evenimentul aniversar Zoomania şi poţi câştiga împreună cu el tot ce-şi poate dori un căţel. În plus, pentru cei mai buni prieteni ai omului va fi şi un meniu de gală, şedinţe foto ad-hoc şi sesiune de adopţii pentru cei care-i îndrăgesc pe loc.

Înscrie-te direct la Zoomania, sau pe mail la adresa [email protected]. Detalii găsiţi pe www.albamall.ro si facebook alba mall.

ANIMAL FUN  – Regulament şi condiţii de participare  :

Înscrierile vor avea loc între data de 03.05.2017 -13.05.2017 în cadrul magazinui ZooMania, la adresa de email: [email protected] sau la nr. de telefon: 0751349642; 0733400260

Condiţii de participare: câinele trebuie să fie într-o stare de sănătate bună, vaccinat la zi, pentru evitarea unor evenimente neplăcute. Pot participa atât câini de rasă, cât şi metişi.

CUŢU SHOW: Concursul este destinat atât câinilor cât şi stăpânilor. Include următoarele probe: defilare + prezentare proba de refuz a hranei de la o persoană străină, proba de talent (ce ştie să facă cel mai bine câinele, spre exeplu execuţie de comenzi date de către staăpan).

CĂŢEI CU STIL: Concursul este destinat atât câinilor cât şi stăpânilor. Criteriul de bază al acestui concurs este vestimentaţia sau accesoriile de natură vestimentară pe care le va purta câinele în timpul concursului. Include următoarele probe: defilare + prezentare, descrierea ţinutei câinelui NOTĂ: Constituie un plus dacă propietarul câinelui se asortează cu acesta la articolele sau accesoriile vestimentare.

TOMBOLA ANIMAL FUN  – Condiţii de participare: Tombola este destinată exclusiv clienţilor ZooMania din data de 14.05.2017 care vor achiziţiona produse între orele 10-17. Extragerea se va face pe baza numărului de bon emis în ziua şi fusul orar mai sus menţionate. Extragerea va avea loc la ora 18:00, premiul constând într-un voucher în valoare de 100 lei.

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea