12 inculpaţi din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” rămân încă două luni după gratii

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Cei 12 inculpaţi din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, aflaţi în stare de arest preventiv încă din luna octombrie 2010 vor rămâne şi următoarele 60 de zile după gratii, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a admis ieri recursul procurorilor DIICOT Alba şi au infirmat soluţia pronunţată de Tribunalul Alba care vineri a hotărât judecarea lor în stare de libertate. Este vorba despre Gabriel Antoniu Bakai, Adrian Bălan zis „Bălănel”, Sergiu Cândea, Ioan Decean, Gheorghe Lupu, Nicolae Muntean, Ioan Roşca, Teodor Şchiop zis „Puşcărie”, Petru Şerpu, Virgil George Dura, Claudiu Vulpe zis „Fox” şi Mihai Darius Câmpean. În acelaşi dosar procurorii DIICOT au mai trimis în judecată alte 10 persoane: doi cetăţeni italieni – Luca Anversa şi Luigi Saviato, dar şi pe Mihai Dorin Pîrvu, Adrian Trifa, Solomon Sicoe, Ioan Răşinariu, Viorel Gheorghe Toma, Ştefan Cernea, Raul Hancheş zis „Pricu” şi soţia acestuia, Geanina Hancheş. Pe numele lui „Pricu” a fost emis mandat de arestare în lipsă, pentru o durată de 30 de zile, începând cu data prinderii sale. Cei 22 sunt acuzaţi de instigare şi constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere, proxenetism, prostituţie. Aceştia au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT Alba la sfârşitul săptămânii trecute, joi 10 februarie. Primul termen în acest dosar se va judeca pe 7 martie 2011 la Tribunalul Alba.
Ioana PITICARIU

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

6 Comentarii

Alex 15 februarie 2011 at 8:10

In puscarie cu macaronariiiiii………..ei sunt toata problema aici. Daca le trebuie femei sa mearga in puscarie si sa faca ei pe femeile.

vali 15 februarie 2011 at 8:24

fraierilor avem baniiiiii

Da! 15 februarie 2011 at 8:33

…clientul ,VIP-ul e chiar mai vinovat ,daca nu solicita prestatia si se descurca singur nu se intampla nimic !CINE sunt VIP-urile ? macar atata pedeapsa sa aiba !Sex pt VIP-uri inseamna bani ,bani,bani …..

gogu 15 februarie 2011 at 9:08

De ce sunt VIP-urile vinovate? Pt ca statul e condus de handicapati care nu vor sa ia impozit?
Pai, eu am bani si vreau o fetitza. Ea n-are bani si arata bine 🙂 si are ambitii marete.
Statul nu vrea sa-si ia partea din aceasta tranzactie. Eu cu fata dorim amandoi sa facem acesta tranzactie si o facem. Pai, nu statul e de vina ca nu vrea sa-si ia partea?
Deci atat timp cat nu sunt constranse si exista discernamant, singurul pierdant din afacerea asta e STATUL>

vigilante 15 februarie 2011 at 10:00

Vad ca nu mai sunt stiri de interes din jud. Alba..chestia asta cu prostituate a aparat de vre-o 15 ori pana acum..Eu cred ca mai sunt si alte evenimente importante intr-un judet..nu de alta dar ii mediatizati atit de o sa devina vedete.

Curiosul... 15 februarie 2011 at 18:13

Trebuie scrise in ziar si Vipurile ca stiu un judecator ce se tot imbata si nu stia unde-si lasa masina si o reclama furata dar si asta dorea doar chinezoaice ce aduceau biciclete si ata voia sa vada cum e pielea asiaticelor……Bai sa scrieti si cine-s Vipurile calareti !!!

Comentariile sunt oprite