Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

10 posturi de agent în sectorul economico-administrativ, scoase la concurs de către Penitenciarul Aiud. Care sunt condițiile și documentele necesare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Penitenciarul Aiud organizează concurs din sursă externă pentru ocuparea a 10 posturi de agent în cadrul sectorului economico-administrativ

Vă informăm că Penitenciarul Aiud scoate la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 10 de posturi de agent în cadrul sectorului economico-administrativ.

Agent (contabil) – 1 post
Agent (responsabil economic) – 1 post
Agent (instalator) – 1 post
Agent (gospodar) – 1 post
Agent (bucătar) – 1 post
Agent (conducător auto) – 3 posturi
Agent (casier) – 1 post
Agent (magaziner) – 1 post

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Penitenciarului Aiud, secțiunea Carieră.

Informații necesare puteți obține la sediul Penitenciarului Aiud, strada Morii, nr. 7-9, județul Alba, telefon 0258861021, interior 120.
Precizăm că activitățile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.
Persoană de contact: purtător de cuvânt inspector de poliție penitenciară Iuliana-Adelina POPESCU, tel. mobil 0745.315.404, telefon 0258.861.774, 0258.861.021, int. 120, fax: 0258.863.575, e-mail [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea