Rămâi conectat

Actualitate

10-11 iunie 2024 | COD GALBEN și PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Maxime între 35 și 37 de grade

Ziarul Unirea

Publicat

în

10-11 iunie 2024 | COD GALBEN și PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Maxime între 35 și 37 de grade

Meteorologii ANM au emis luni dimineața noi atenționări cod galben și portocaliu de furtună, valabile în Alba și alte județe din țară, până marți dimineața.

Citește și: Cum va fi vremea până în 1 iulie 2024: Temperaturi mai crescute decât cele normale și caniculă în unele zone. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

COD GALBEN

În intervalul 10 iunie, ora 10 – 11 iunie, ora 10, în cea mai mare parte a Moldovei, nordul Olteniei și al Munteniei, sud-vestul Transilvaniei, sudul Banatului și pe litoral se vor înregistra temperaturi ridicate pentru această dată, maximele se vor situa între 30 și 34 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) situându-se în jurul valorii de 80 de unități. Totodată, pe alocuri nopțile vor fi tropicale, temperaturile minime atingând și depășind ușor 20 de grade.

COD PORTOCALIU

În intervalul 10 iunie, ora 10 – 11 iunie, ora 10, în sud-estul Olteniei, sudul și estul Munteniei și în partea continentală a Dobrogei, se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată, maximele se vor situa, în general, între 35 și 37 de grade, va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

26 iunie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în zona de munte a județului Alba, până la ora 22.30: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

26 iunie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în zona de munte a județului Alba, până la ora 22.30: Localitățile vizate O nouă atenționare cod galben de furtună a fost emisă miercuri seara pentru mai multe localități din zona de munte a județului Alba. Citește și: 26-27 iunie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea