Rămâi conectat

Curier Județean

1-3 noiembrie, la Zlatna: Festivalul Naţional de Interpretare a Romanţei „Te-aştept pe acelaşi drum – In Memoriam Valer Ponoran”. Vezi PROGRAMUL

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Invitaţi speciali: Stela Enache, Traian Jurchelea, Ionuţ Fulea, Marian Stele, Cristian Fodor

Festivalul Naţional de Interpretare a Romanţei „Te-aştept pe acelaşi drum – In Memoriam Valer Ponoran”, îşi deschide porţile celei de-a X-a ediţii vineri, 1 noiembrie.  Vor urca pe scenă concurenţi din toată ţara, iar pe lângă interpretările de suflet ale acestora pe parcursul celor trei zile de festival, vor susţine recitaluri artişti renumiţi precum cunoscuta şi îndrăgita artistă Stela Enache, mesagerul cântecului popular bănăţean şi al romanţei – Traian Jurchelea, una din cele mai apreciate voci din Ardeal, mereu aproape de inimile zlătnenilor – Ionuţ Fulea, realizator de emisiuni la Radio România Internaţional – Marian Stere şi câştigătorul trofeului ediţiei precedente a Festivalului – Cristian Fodor. Amfitrionul festivalului este prestigiosul prezentator de televiziune Octavian Ursulescu, deja prietenul zlătnenilom iar momentele umoristice sunt asigurate de cunoscutul actor Jean Paler.

Festivalul se va desfăşura în sala de festivităţi a Primăriei Zlatna (fosta Cantină Ampelum)  în două etape: – etapa I – preselecţia  şi etapa finală, care cuprinde două faze: concursul propriu – zis şi concertul de gală.

Concurenţii se vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 1.000 lei;  premiul I, în valoare de  800 lei: premiul II –  600de  lei; premiul III – 400 de lei şi două menţiuni, în valoare de 200 de lei fiecare. Juriul de specialitate este format din invitaţi speciali, alături de reprezentanţi ai organizatorilor şi partenerilor evenimentului. Recitalurile, preselecţia şi prestaţiile concurenţilor vor fi acompaniate de orchestra condusă de maestrul Ovidiu Barteş.

Vă prezentăm programul festivalului:

Vineri, 1 noiembrie 2013
Ora 15.00 – Preselecţia concurenţilor. Juriul de specialitate selectează pe cei mai talentaţi dintre interpreţii înscrişi în concurs pentru a participa în etapa următoare a festivalului.

Sâmbătă, 2 noiembrie 2013
Ora 19:00 – Deschiderea oficială a festivalului. Cuvânt de bun venit al primarului oraşului Zlatna.

Ora 19:00 – 19:30 –  Prezentatorul anunţă programul serii, invitaţii speciali şi componenţa juriului.

Ora 19:30 – 22:00 – Concursul de interpretare a romanţei, recitaluri, momente vesele.

Duminică, 3 noiembrie 2013

Ora 19:00 – 19:15 – Prezentatorul anunţă programul ultimei zile a festivalului

Ora 19:15 – 20:30 – Decernarea premiilor şi concertul de gală

Ora 20:30 – 22:00 – Recitaluri şi momente vesele.

Ora 22:00 – Închiderea festivalului. Alocuţiuni ale primarului oraşului şi invitaţilor.
Ora 22:15 – Masa festivă

Festivalului Naţional de Interpretare a Romanţei „Te-aştept pe acelaşi drum – In Memoriam Valer Ponoran” este organizat de Primăria Oraşului Zlatna, Consiliul Local al Oraşului Zlatna, Consiliul Judeţean Alba, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba Iulia şi Casa de Cultură „Horea Popescu” Zlatna.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 35.000 lei și 2 permise de conducere reținute

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 35.000 lei și 2 permise de conducere reținute Marți, 23 aprilie aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea