Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: La Luduş, meci de foc pentru Mureşul Vinţu de Jos, în returul barajului de promovare în Liga a 3-a! Orosfoian: „Mizăm pe public, avem 55 la sută şanse”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Muresul Vintu - Muresul Ludus baraj 37Sâmbătă, de la ora 17.30, la Luduş se va juca returul manşei de baraj dintre echipa locală Mureşul şi Mureşul Vinţu, campioana judeţului Alba, care are avantajul victoriei din primul joc, scor 1-0 (1-0).

Accederea în Liga a 3-a reprezintă dezideratul ambelor combatante, gazdele mizând şi pe sprijinul publicului local, ce-şi va susţine favoriţii în număr mare, la arenă fiind aşteptaţi peste 4000 de spectatori.

Ioan Orosfoian, antrenorul oaspeților a recunoscut justețea victoriei gazdelor, dar anunță un retur de foc la Luduș, cu 5000 de suporteri alături de elevii săi. „Noi am avut în prima repriză șansele noastre, nu am profitat, iar fotbalul ne-a pedepsit. În retur va fi altfel, cu 4-5000 de spectatori alături și fără falsă modestie, dar șansele noastre sunt în procente de 55 la sută„, a punctat Orosfoian.

În cele ce urmează, urmăriţi declaraţia video a antrenorului Mureşului Luduş, oferită la finele întâlnirii tur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea