Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Sfârșit tragic pentru un bărbat dat dispărut de familie – Cadavrul său a fost descoperit într-un lan de porumb din Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, luni după-amiază, într-un lan de porumb de pe raza orașului Teiuș. Acesta a fost identificat după două zile, deoarece avea asupra lui telefonul și alte bunuri personale, dar nu și documente din care să conțină date personale.

medicina-legalaUlterior s-a stabilit că este vorba despre un bărbat din județul Cluj, în vârstă de 54 de ani, care a fost dat dispărut de familie și căutat de polițiști începând cu data de 1 noiembrie.

La evaluarea sumară și luând în considerare faptul că într-unul din buzunare un inhalator pentru astm, s-a presupus că decesul a fost cauzat de problemele de sănătate. În urma necropsiei medicul legist a stabilit că nu există suspiciuni de violență.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea