Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Plângerea depusă de o mamă din Alba Iulia a dus la destructurarea unei rețele de proxenetism din Galați. Vezi cum erau racolate fetele!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O grupare de de proxenetism și trafic cu minore condusă de Dan Căluian, zis „Truşchi” din Tecuci – Galați a fost trimisă după gratii de procurorii DIICOT, care au început ancheta în august 2014, când o femeie din Alba Iulia a depus plângere că fiica ei, minoră, era exploatată de gruparea din Podoleni.

prostituate-465x390La doar câteva zile, procurorii au descoperit că membrii reţelei, erau Dan Căluian, mama sa Vasilica Căluian (zisă „Chioara”), concubina acestuia, Mariana Căldăraru (zisă „Marşica”) şi pe două verişoare: Valerica Buiac (zisă „Vali”) şi Nicoleta Nicuţa Buiac (zisă ”Culeta”).

În toate cazurile, metoda folosită de „Truşchi” pentru a-şi recruta victimele a fost „Loverboy” – simularea afecţiunii şi a intenţiilor de concubinaj cu victimele, se arată în rechizitoriul DIICOT Galaţi.

Fetele racolate au fost trimise către mai mulţi proxeneţi din Italia şi Anglia, pentru un comision pentru fiecare dintre tinerele introduse în afacere.

 

Dialoguri, descoperite de anchetatori pe Facebook, dintre „Loverboy” şi fetele de 15-16 ani ademenite pentru prostituţie (ortografia originală):

Truschi: Si zi aşa frumoaso… te dai mare da?

Minoră: Ei ma dau… fac si io ce pot…

T.: Si acuma ce faci? Nu te plictisesti?

M.: Nu ma plictisesc. Au un preten.

T.: Kkt. Preten iti trebuie tie? Hai sa faci un ban in Anglia. Stii ca te iubesc. Hai sa te umpli de bani in Anglia

M.: Ce sa fac io in Anglia?

T.: Tu ce crezi? Te angajeaza profesoara. De cum te vede, te si angajeaza. La facultate te pune sa fii profesoara. Le rupi la aia p…. asta faci (…)

 

T.: Buna gagica! Ma mai iubesti? Ce mai arzi acolo?

M.: Buna Danut! Pe aici prin Tecuci.

T.: Cand facem o tura pe la broscari? Am un baiat la Chievo care cauta fete asa… ca tine… frumoase. daca nu tineam la tine nu te recomandam… Te bagi?

M.: Ma bag… iese banu?

T.: Iese!”

 

Au ajuns după gratii în arest preventiv, atât proxenetul, cât și mama sa, dar și concubina acestuia. Reţeaua de prostituţie îşi avea centrul în Podoleni, o mică localitate de lângă Tecuci.

Procesul este programat să înceapă în septembrie, potrivit adevarul/locale/galati.ro

B.P


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea