Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

(P) Traian Nicolae URSALEŞ: Judeţul Alba are nevoie de parlamentari care au făcut ceva pentru cetăţeni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

traian-ursales-pmpDragi locuitori ai judeţului Alba, o dată la 4 ani, vin să vă ceară VOTUL tot aceleaşi partide şi, culmea, cu aceiaşi candidaţi. Eu cred că este timpul ca noi, cetăţenii judeţului Alba, să votăm în cunoştinţă de cauză şi să nu ne lăsăm intimidaţi de îndemnul unor lideri de partid care nu candidează, dar care susţin în funcţia de SENATOR un om care, timp de 20 de ani, a fost parlamentar de Alba fără a lăsa mare lucru în urma sa.

Dragi cetăţeni, în urmă cu 8 ani, am candidat la funcţia de primar al comunei Meteş, cerându-le VOTUL, pentru două mandate, spunându-le că voi pune comuna pe picioare, iar în 2016 voi merge în parlament pentru a ajuta judeţul Alba. Cetăţenii comunei Meteş îşi aduc aminte de aceste vorbe, cu siguranţă. Şi iată că au trecut 8 ani, în care am reuşit în mare parte să pun comuna Meteş pe picioare. Acest lucru îl ştiu majoritatea cetăţenilor judeţului Alba, dar pentru a face o radiografie a activităţii mele în aceşti 8 ani, vreau să trec în revistă principalele realizări ale mele în funcţia de primar:

– Asfaltarea a circa 20 km drumuri comunale, faţă de 4 km în 2008;
– Introducerea a circa 40 km reţea apa potabilă (în 5 sate din 7), faţă de 0 km în 2008;
– Extinderea iluminatuilui public la cca. 450 de corpuri de iluminat, faţă de 40 în 2008;
– Construirea a 6 părculeţe de joacă, faţă de 0 în 2008;
– Amenajarea a 12 staţii de autobus, faţă de 0 în 2008;
– Amenajarea (pietruirea) a 15 km drumuri comunale, astfel încât 120 familii au şi astăzi acces auto până acasă, faţă de 2008, când nu puteau merge nici cu bicicleta;
– Deschiderea a circa 35 km drumuri agricole, inexistente în 2008;
– Modernizarea şi dotarea a 3 cămine culturale, aflate în paragină în 2008;
– Construirea a 2 noi camine culturale, inexistente în 2008;
– Modernizarea şi autorizarea celor 4 scoli din comună;
– Ajutorul dat la peste 300 de familii din comună pentru accesarea de fonduri europene, pe Măsura 1.4.1, astfel încât numai numărul tractoarelor a crescut la peste 130, faţă de 20 în 2008.

În toţi aceşti 8 ani, numărul meu de mobil a fost public pentru toţi cetăţenii comunei Meteş, şi am stat mereu la dispoziţia lor. Acest lucru îl voi face şi ca SENATOR!!

În aceşti 8 ani, practic am reuşit să aduc (bani europeni sau guvernamentali) la Bugetul comunei Meteş aproape 200 de miliarde de lei vechi şi mai mult decât atât, anual, am repartizat cel puţin 70% din Buget pe partea de dezvoltare. Totodată, am lăsat în Bugetul comunei aproape 20 de miliarde de lei vechi, precum şi proiecte (de asfaltare a încă 4 km drumuri) în derulare, sau proiecte scrise (alţi 6.2 km drumuri ce pot fi asfaltate).

În calitate de consilier judeţean, am fost şi sunt o voce puternică pentru economisirea banului public şi pentru reapartizarea unor sume mai mari pentru dezvoltarea judeţului.

În calitate de SENATOR, voi fi Omul potrivit la locul potrivit pentru Judeţul Alba.
Aşadar, votaţi OAMENI care au realizări, şi NU pe unii care n-au făcut NIMIC.

Votaţi un ADEVĂRAT Senator,
Care luptă pentru POPOR!
Votaţi Traian Nicolae URSALEŞ!
Votaţi Partidul Mişcarea Populară!

Publicat de SC Unirea Pres SRL la comanda PMP Alba; Cod mandatar financiar PMP Alba 11160002

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea