Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mutarea verii în fotbalul judeţean: atacantul Romică David (Industria Galda) la Unirea Alba Iulia, sub comanda lui Himcinschi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Posibila trecere a atacantului Romică David de la Industria Galda de Jos la Unirea Alba Iulia ar fi una dintre cele mai importante mutări estivale în fotbalul judeţean! Deocamdată, tranzacţia nu este confirmată în mod oficial de niciuna dintre părţile implicate, însă sunt şanse extrem de mari ca vârful de atac să revină iarăşi sub comanda antrenorului Adorian Himcinschi, cu care a cunoscut cele mai importante realizări ale carierei, la Performanţa Ighiu!

Discuţiile sunt extrem de avansate, însă mai sunt elemente de pus la punct până la finalizarea transferului. Astfel, „aventura” jucătorului în tricoul „galben-albaştrilor” de la Industria, cea mai bine plasată dintre combatantele judeţene din Seria a 4-a se poate încheia după numai 6 luni.

Nu ştiu nimic sigur, eu sunt sub contract cu Industria. Depinde de club dacă mă va lăsa să plec„, a spus Romică David, după ce, iniţial nu a dorit să comenteze. „Suntem în tratative cu trei jucători„, s-a mărginit să afirme Mihai Dăscălescu, oficialul unirist.

*Cu Himcinschi, golgheterul eşalonului terţ

Vârful de atac originar din Munţii Apuseni a crescut foarte mult la Ighiu când a fost pregătit de actualul antrenor al „alb-negrilor”, ajunând cel mai prolific marcator al eşalonului terţ în 2016.

Campionatul precedent nu a fost la fel de eficace, fotbalistul în vârstă de 28 de ani înscriind numai în 4 rânduri, de 3 ori în tur când a jucat la Performanţa.

Deşi aparent are şanse reduse de concretizare, mutarea în „Cetate” este foarte probabilă. Himcinschi l-a aşezat pe Romică David în prim-planul listei de achiziţii, fotbalistul nu s-a integrat perfect sub comanda lui Paul Ciucă, nedând randamentul scontat, iar Industria ar avea un avantaj în plan financiar, R. David însemnând un efort peste media cheltuielilor lotului.

După S. Turuş şi R. Bodea, R. David este al treilea fost echipier al Performanţei cu care Himcinschi vrea să facă performanţă în „Cetate”, Unirea despărţindu-se de Joldeş, care nu a dorit să-şi prelungească înţelegerea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea