Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mircea Hava: Proiectul Alba Iulia Smart City e gratuit/ Mihai Baco: O să fii anchetat pentru asta/ Hava: O să te iau avocat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, a glumit, joi, în cadrul dezbaterii ”România Centenară”, spunându-i primarului Mircea Hava că va fi anchetat, după ce edilul a afirmat că proiectul pilot ”Alba Iulia Smart City” este făcut gratuit, avocatul insinuând, de fapt, că niciun lucru bun nu rămâne nepedepsit.

Mircea Hava: Încă o dată spun să audă toată lumea, îmi pare rău că sunt numai patru consilieri locali, Smart City este pro bono, adică gratis și pentru unii care nu înțeleg așa – este ”moca” pentru Alba Iulia. Primim, niște investiții care ne fac viața mai plăcută, mai ușoară, nu tuturor, ci celor care utilizează lucruri de genul acesta, dar toate sunt primite moca. Orașul nu face altceva decât se pune la dispoziție și nu investește.

Mihai Baco: O să fii anchetat pentru treaba asta.

Mircea Hava: O să te iau avocat.

Mihai Baco: Păi am mai fost o dată anchetați pentru statuia aia… motorul acela mare și pentru parcarea de la Tribunal

Mircea Hava: Lasă-mă în pace! Auzi, nu ne strica buna dispoziție.

Discuția a pornit după ce primarul Mircea Hava a explicat că municipiul Alba Iulia a fost ales pentru implementarea proiectului pilot Smart City având în vedere că în 2018 se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, act care a fost semnat în acest municipiu.

”Această chestiune de Smart City e foarte legată de 2018 pentru că dacă nu era 2018, eu sunt sincer, nu eram aleși noi Smart City că suntem mai frumoși și că avem diplomă de Cetate de nu știu cum. Am fost aleși exact pentru lucrul acesta pentru că ar aduce și altfel de lume în Alba Iulia”, a spus Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea