Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mihai Manea și Raul Oargă au părăsit staff-ul tehnic al AFC Unirea 1924 Alba Iulia | ”O minune nu ține mai mult de 3 zile”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezentat în urmă cu aproximativ o săptămână în noul staff tehnic al Unirii Alba Iulia, Mihai Manea s-a prezentat luni la reunireaAFC Unirea 1924 Alba Iulia reunire 4 lotului și a supervizat activitatea fotbaliștilor alb-negri. La 3 zile distanță, tehnicianul a renunțat la funcția de colaborator al lui Mihai Dăscălescu, anunțându-și plecarea din trupa uniristă.

Tânărul antrenor a preferat să nu comenteze, cel puțin pentru moment, acest subiect și s-a rezumat, afirmând că „am nevoie de liniște în aceste momente”.

Cert este faptul că nu se cunosc motivele rupturii, însă Mihai Dăscălescu, numărul 1 din clubul unirist a precizat că îi pare rău de această decizie pe care a luat-o Mihai Manea. „Este decizia lui Mihai Manea, iar eu nu pot decât să o respect. Îmi pare foarte rău că a plecat un prieten de lângă mine, și în primul rând un profesionist desăvârșit. Sunt sigur că pe viitor vom colabora la echipa fanion a județului Alba”, a precizat Mihai Dăscălescu, președintele AFC Unirea 1924 Alba Iulia.

Odată cu Mihai Manea a plecat și Raul Oargă, cel care trebuia să ocupe funcția de team-manager al echipei din Cetatea Marii Uniri. Cei doi au fost prezentați în aceeași zi la AFC Unirea, însă prietenia care îi leagă i-au determinat pe cei ambii să renunțe la funcțiile pe care clubul unirist li le-au propus.

Iulian Valer Nichimiș este așteptat în conducere

Cu toate că vestea plecării lui Mihai Manea și Raul Oargă nu a picat tocmai bine în sânul clubului, uniriștii sunt pe cale să „îl repatrieze” pe Iulian Valer Nichimiș. Potrivit lui Mihai Dăscălescu, fostu lsecretar general al AJF Alba și fostă legendă uniristă, Iulian Nichimiș și-a dat acordul să pună osul la treabă în acest nou proiect.

Decizia finală va fi luată în următoarea săptămâmână, când, potivit unor surse, Consiliul Local al municipiului Alba Iulia va vota acordul de asociere al Primăriei Alba Iulia cu Liga Suporterilor Uniriști. Tot după această hotărâre se va lua o decizie asupra lotului, care va mai putea primi jucători.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea