Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

MIERCURI: Ședință la Consiliul Local Aiud. Rectificări de buget și titlu de cetățean de onoare. Alte proiecte pe ordinea de zi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primaria aiudConsilierii locali din Aiud se vor întruni, miercuri, 30 septembrie,  de la ora 14.00, în şedinţă ordinară pentru a dezbate şi a aproba (sau nu) 24 de proiecte de hotărâre ale administraţiei.

Între acestea se regăsesc aprobarea rectificării bugetelor de venituri și cheltuieli ale Municipiului Aiud și spitalului din oraș pe anul 2015, instituirea taxei speciale pentru beneficiarii serviciului de salubritate care nu au încheiat contract cu operatorul de salubritate, aprobarea documentației PUD pentru construirea a 14 locuințe individuale pe str. Ostașilor și ”construire Capelă, Clopotniță, Împrejmuire și Amenajare Cimitir”, Aiud, str. Tudor Vladimirescu. De asemenea, se va vota un proiect privind acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Aiud d-lui Robert Lixandru.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

PROIECT AL ORDINII DE ZI

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli a Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local Aiud pe anul 2015.

2.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Aiud pe anul 2015.

3.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud pe anul 2015.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului Municipiului Aiud pe anul 2015.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifului de exploatare a masei lemnoase pentru partida nr. 3008 U.P.- 1, unitate de amenajament 56 A.

6.Proiect de hotărâre privind instituirea taxei speciale pentru beneficiarii serviciului de salubritate care nu au încheiat contract cu operatorul de salubritate.

  7.Proiect de hotărâre privind deplasare unei delegații din Municipiul Aiud în orașul înfrățit Gyomaendrod (Ungaria) în perioada 23 – 25 octombrie la evenimentul ”ZILELE BETHLEN”

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea participării delegaţiei municipiului Aiud şi a ansamblului folcloric Doina Aiudului la întâlnirea anuală a Centrului Cultural Maghiar și a Asociației Festivalurilor de Folclor din Ungaria, în oraşul Subotica din Serbia în perioada 08 – 11 octombrie 2015.

9.Proiect de hotărâre privind aprobare documentației PUD- Construire 14 locuințe individuale, Aiud, str. Ostașilor, FN.

10.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației PUZ – Construire Capelă, Clopotniță, Împrejmuire și Amenajare Cimitir”, Aiud, str. Tudor Vladimirescu, nr. FN, extravilan.                                                  

11.Proiect de hotărâre privind aprobare PUD – CONSTRUIRE SPATIU COMERCIAL Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 21

12.Proiect de hotărâre privind amplasarea în Piața Roma, din Municipiul Aiud a unui nr. de 5 lucrări – sculpturi realizate în cadrul taberei internaționale de artă plastică Inter – Art Aiud.

13.Proiect de hotărâre privind însușirea raportului de evaluare și vânzarea, prin negocierea directă a prețului cu proprietarul construcției edificată pe acesta, a imobilului teren situat în Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 41J, înscris în CF nr. 75513 Aiud, nr. top. 486/2/11, în suprafață de 101 m2.         

14.Proiect de hotărâre privind însușirea documentației de identificare, parcelare, schimbarea categoriei de folosință și întabularea bunurilor înscrise în Anexa nr. 3 – Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Aiud, la poz. 491, 462, 484, 474, 516, 876, 497, 526, zona centrală protejată.

15.Proiect de hotărâre privind însușirea documentației de identificare, parcelare și schimbarea categoriei de folosință a imobilului teren situat Aiudul de Sus, str. Valea Aiudului, înscris în Registrul parcelar Aiud II cu nr. top. 193 – pârâu fără suprafață.

16.Proiect de hotărâre privind aprobarea propunerii de schimbarea destinaţiei pentru construcțiile C1 și C2 din imobilul „Grădiniță Aiud” situat în Aiud, str. Simion Bărnuțiu, nr. 24 și trecerea în patrimoniul privat al municipiului Aiud a construcției C3, casarea și demolare a acesteia.     

17. Proiect de hotărâre privind repartizarea cu titlu gratuit a parcării nr. 253 din str. Sg. Haţegan deţinătorul fiind încadrat în grad de handicap grav.

18.Proiect de hotărâre privind compensarea chiriei datorate cu contravaloarea lucrărilor executate la imobilul situat administrativ în Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 8.

19.Proiect de hotărâre privind compensarea chiriei datorate cu contravaloarea lucrărilor executate la imobilul situat administrativ în Aiud, str. Gorunului, nr. 1.

20.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local Aiud ca membrii ai consiliilor de administraţie şi ai comisiilor pentru evaluarea şi asigurarea calităţii din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza Municipiului Aiud, finanţate de la bugetul local al Municipiului Aiud pentru anul școlar 2015 – 2016.

21.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Aiud şi a serviciilor publice subordonate Consiliului Local Aiud, fără personalitate juridică, pentru anul 2016.                                                       

22. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal Aiud începând cu data de 01.10.2015.

 23.Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Aiud d-lui ROBERT LIXANDRU.                                               

24. Raport privind cererea doamnei Crișan Daniela domiciliată în Aiud, str. Axente Sever, bl. 17, sc. A, ap. 18, prin care solicită concesionarea sau cumpărarea unei suprafețe de 28 m2 , teren situat la limita apartamentului nr. 3 al blocului 53, sc. F din Aiud, str. Unirii.

INFORMĂRI, INTERPELĂRI, DECLARAŢII POLITICE

1. Informare privind deplasarea delegaţiei oficiale a municipiului Aiud în oraşul partener Soltvadkert (Ungaria), în perioada 17 – 21 septembrie 2015, la Festivalul Strugurilor.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea