Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

”Loverboy” de Sebeș, pus la punct de jandarmi – a înjurat și a amenințat cu bătaia o femeie din Alba Iulia care i-a refuzat avansurile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru că nu a dat curs unor propuneri indecente venite din partea unui bărbat, o femeie din Alba Iulia a fost înjurată de acesta şi ameninţată cu bătaia. Speriată, a chemat jandarmii, iar aceştia l-au sancţionat contravenţional pe bărbat.

Fapta s-a petrecut în faţa unui bar situat în apropierea gării din municipiul Alba Iulia, miercuri, 27 mai a.c., în jurul orei 17.00, şi a fost semnalată prin apel la 112. După ce a consumat în exces băuturi alcoolice, la ieşirea din local, un bărbat în vârstă de 46 de ani a observat o femeie şi i-a propus o întâlnire amoroasă. Fiind refuzat a devenit violent verbal, a înjurat-o pe femeie, a jignit-o şi a ameninţat-o cu bătaia, fără să ţină cont de faptul că violenţele aveau loc într-o zonă intens circulată şi la acestea participau involuntar spectatori cu diferite vârste, printre care şi minori.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, a aplanat conflictul, l-a identificat pe bărbat ca fiind Dorel M., domiciliat în municipiul Sebeş şi l-a sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei.

Pentru prevenirea acestor fapte, atragem atenţia că săvârşirea în public a unor acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare precum şi exprimarea unor ameninţări cu acte de violenţă constituie contravenţie şi, în unele situaţii, se poate sancţiona cu amendă cuprinsă între 1.000 lei şi 3.000 de lei”, spune Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea