Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, e un susținător al lui Donald Trump: Eu îl consider un manager pragmatic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a dat de înțeles că e un susținător al republicanului Donald Trump, care a câștigat alegerile în Statele Unite în fața contracandidatei sale Hillary Clinton.

Dirzu01Dîrzu a spus miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, fiind întrebat despre victoria republicanului, că îl consideră un ”manager pragmatic”.

Întrebat din nou pe cine ar fi votat dacă ar fi fost cetățean american, Cornel Suciu, ocupantul locului doi la Camera Deputaților pe lista PSD, prezent la conferință, a răspuns în locul său: ”pe Trump!”.

Dîrzu a completat: ”Venind din mediul privat, consider că managerii sunt mai pragmatici în ceea ce au de făcut”, a spus Dîrzu.

În altă ordine de idei, Elena Ignat, care ocupă locul șase pe lista PNL la Camera Deputaților, a spus marți la lansarea candidaților liberali din Alba că și-ar fi dorit ca Hillary Clinton să iasă președinte.

Republicanul Donald Trump șochează întreaga lume și devine noul președinte al Statelor Unite.

Trump și-a asigurat cele 270 de voturi în Colegiul Electoral necesare pentru a câștiga președinția, învingând-o pe democrata Hillary Clinton, care era considerată favorită înaintea votului de marți, potrivit agențiilor de presă. Cursa electorală a fost mult mai strânsă decât au anticipat analiștii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea