Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

La Alba Iulia a fost inaugurat Centrul de consiliere şi sprijin pentru părinţi şi copii ”Sfânta Maria”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 25 martie 2016, a fost inaugurat, la Alba Iulia, Centrul de consiliere şi sprijin pentru părinţi şi copii ”Sfânta Maria”.

centru social2Subproiectul a  beneficiat de  susţinere  financiară  prin Proiectul ”Servicii comunitare de prevenire a separării copilului de familia sa și instruirea personalului aferent” de la  Banca  de Dezvoltare a Consiliului Europei, Guvernul României prin Ministerul  Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice în baza Contractului de finanţare nr. 95/13.12.2012.

”Obiectivul general al subproiectului constă în dezvoltarea capacităţii sistemului de asistenţă socială din municipiul Alba Iulia pentru a răspunde nevoilor sociale locale, prin crearea de servicii comunitare, destinate prevenirii separării copilului de familia sa. Obiectivele specifice sunt de înfiinţare a unui centru care să furnizeze proactiv, calitativ şi durabil servicii de informare, consiliere pentru părinţi şi copii pentru a face faţă dificultăţilor psiho-sociale, pentru dezvoltarea competenţelor parentale, prevenirea separării copilului de familia sa şi sprijin pentru copii atunci când apar probleme în dezvoltarea acestora”, precizează reprezentantul administrației locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea