Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

IȘJ Alba organizează concurs pentru ocuparea a 113 posturi didactice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IȘJ Alba organizează concurs judeţean pentru ocuparea a 113 posturi didactice neocupate în etapele anterioare de mobilitate a personalului didactic.

ISJ Alba01Înregistrarea dosarelor a avut loc în 1-2 septembrie, proba practică are loc în 3 septembrie, iar proba scrisă, în 4 septembrie, potrivit calendarului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Specialitatea și numărul locurilor disponibile:

INVATATOR/INSTITUTOR PENTRU INVATAMANTUL PRIMAR/PROFESOR PENTRU INVATAMANTUL PRIMAR (IN LIMBA ROMANA) – 18 posturi

EDUCATOARE/INSTITUTOR PENTRU INVATAMANTUL PRESCOLAR/PROFESOR PENTRU INVATAMANTUL PRESCOLAR (IN LIMBA ROMANA) – 14 posturi

BIOLOGIE – 11

EDUCATIE PLASTICA – 11

EDUCATIE MUZICALA – 10

LIMBA GERMANA – 7

MATEMATICA – 7

CHIMIE – 6

FIZICA – 6

GEOGRAFIE – 6

RELIGIE ORTODOXA – 5

EDUCATIE FIZICA SI SPORT – 4

EDUCATOR – PUERICULTOR – 4

ISTORIE – 4

Precizări MECS:

Art. 98

(1) Concursul organizat de inspectoratul şcolar la nivel judeţean/nivelul municipiului Bucureşti pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate constă în probă practică/orală sau inspecție specială la clasă și probă scrisă în profilul postului didactic/catedrei, potrivit programelor specifice pentru concurs în vigoare, aprobate prin ordin al ministrului educației naţionale.

(2) La concursul organizat de inspectoratul şcolar la nivel judeţean nivelul/municipiului Bucureşti pot participa candidaţi care au obţinut cel puţin nota 5 (cinci) la inspecţia specială la clasă sau la probele practice de profil în cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor, sesiunea 2015 ori cel puțin media 8 (opt) la inspecțiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2015.

(3) Candidaţii care n-au susţinut probe practice/orale în cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor, sesiunea 2015, pot susţine aceste probe în cadrul concursului organizat la nivel judeţean/nivelul municipiului Bucureşti. Probele practice/orale de profil pentru posturile care sunt condiționate pentru ocupare de probă practică/orală, se organizează se desfășoară şi se evaluează potrivit anexelor 5-12, de o comisie constituită la nivel judeţean, conform art. 65 alin. (3)-(5).

La concursul județean pot participa următoarele categorii de candidați calificați:

– candidați care s-au înscris şi la concursul național, au fişă de înscriere şi au susținut în cadrul concursului național inspecții sau probe practice şi care doresc să susţină şi la concursul județean aceeași disciplină (pentru acești candidați se copiază fişa de la concursul naţional);

– candidați care s-au înscris la concursul național, au fişă de înscriere şi au susținut in cadrul concursului național inspecții şi care doresc sa participe la concursul județean la o disciplina care necesită probă practică (pentru acești candidați se copiază fişa de la concursul naţional şi se completează cu proba practică);

– candidați care nu s-au înscris la concursul național – acești candidați se pot înscrie la concursul județean numai la discipline (posturi) care necesita proba practică: arte, muzică, palate şi cluburi ale copiilor, cluburi sportive școlare, informatică, instruire practică etc. (pentru acești candidați se creează fişă nouă de înscriere).

În 3 septembrie 2015 se organizează probele practice pentru concursul județean. Probele practice se pot susține la data fixată în Calendar.

Inspecții speciale la clasa nu se pot susține însă în această perioadă.

Precizare:

ISJ Alba organizează şedinţe publice pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante rezervate şi în data de 9 septembrie 2015.

La aceste şedinţe pot participa candidaţii care se încadrează în prevederile art. 94, alin. (4) şi art. 96, alin. (2) din Metodologie.

La aceste şedinţe nu pot participa candidaţii participanţi la concursul judeţean organizat în perioada 1-4 septembrie 2015.

Calendarul concursului:

  • Depunerea şi înregistrarea dosarelor de înscriere pentru concursul judeţean, la ISJ Alba: 1-2 septembrie 2015 (orele 9.00-15.00);
  • Organizarea şi desfăşurarea probelor practice/orale în profilul postului: 3 septembrie 2015;
  • Desfăşurarea probei scrise (4 ore) a concursului judeţean: 4 septembrie 2015.
  • Afişarea rezultatelor concursului: 7 septembrie 2015;
  • Depunerea contestaţiilor: 7-8 septembrie 2015;
  • Afişarea rezultatelor finale: 9 septembrie 2015;
  • Şedinţa publică de repartizare (art. 102, alin. 1 din Metodologie): 10 septembrie 2015. (D.S.)

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

De Paști, mai multe străzi din cartierele Lipoveni și Ampoi, fără curent electric: Avarie la linia de medie tensiune

Bogdan Ilea

Publicat

în

De Paști, mai multe străzi din cartierele Lipoveni și Ampoi, fără curent electric: Avarie la linia de medie tensiune Mai multe străzi din cartierele Lipoveni și Ampoi au rămas fără curent electric chiar în ziua de Paști. O avarie la linia medie tensiune s-a produs în jurul orei 09:00. Câteva străzi din două cartiere din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea