Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Între 19-20 septembrie are loc Târgul ”ALEA – Surse regenerabile de energie. Echipamente și soluții complete”, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenția Locală a Energiei Alba și Consiliul Județean Alba organizează cea de-a opta ediție a Târgului „Surse regenerabile de energie ALEA 2015 – Târg de echipamente și soluții complete” la Alba Iulia în perioada 19-20 septembrie 2015. Expoziția va fi amenajată la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, în holul central.

Targul-ALEA-2015În acest an vor fi expuse biciclete si autoturisme electrice, instalații eoliene, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, turbine pentru microhidrocentrale, centrale termice pentru biomasă, multe alte aplicații legate de energia obținută din surse regenerabile precum și sisteme de înaltă eficiență în producerea și consumul energiei.

Vizitatorii au ocazia să viziteze și în acest an „Salonul Eco Inventica” la care vor participa vor participa inventatori români foarte apreciați pentru invențiile lor în domeniul energiei; va fi prezent și Corneliu Birtok Băneasa, premiat la Geneva cu medalia de aur pentru invenția sa, un dispozitiv de transfer al aerului prin care se reduce consumul de carburant al autovehiculelor cu cel puțin 5%.

Alte evenimente organizate in cadrul Târgului:

– Eco-spectacolul grădinițelor: copiii din grădinițele din Alba Iulia vor susține o eco-serbare iar participanții vor fi recompensați de către sponsorii evenimentului cu multe premii.
– Tombola târgului la care pot participa toți vizitatorii; în cadrul tombolei vor fi oferite premii importante din partea sponsorilor evenimentului.

”Invităm la Târg pe toți cei interesați să afle informații complete în legătură cu sisteme de producere a energiei din surse regenerabile și sisteme de eficientizare a consumului de energie. Intenționăm ca și în acest an Târgul ALEA 2015 să rămână un reper important în România pe harta evenimentelor dedicate energiei regenerabile și soluțiilor de eficiență energetică”, spun organizatorii. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea