Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Industria Galda, duel cu „viruşii verzi” pentru fotoliul de lider | Sâmbătă, ora 17.00, primul meci intern, cu Sănătatea Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La prima apariţie în faţa fanilor în ediţia 2017-2018, Industria Galda de Jos are în faţă Sănătatea Cluj, într-un duel al primelor două clasate în Seria a 5-a, după runda inagurală, meci programat sâmbătă, 2 septembrie, la ora 17.00.

Elevii lui Paul Ciucă sunt în faţa unei premiere: dacă vor câştiga, vor avea întâia dată maximum de puncte după 180 de minute, de numele „viruşilor verzi” legându-se o altă bornă importantă: prima victorie în Liga a 3-a din istorie, 3-0 în deplasare, în 5 septembrie 2014! Ultimul joc direct a fost vara trecută, în Cupa României, Industria impunându-se cu 3-1 în deplasare, succes ce întregeşte un palmares imaculat pentru găldeni aflaţi fără eşec în cele 5 dispute cu Sănătatea.  „Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte greu, împotriva unei echipe ce a început excelent. Disputa reprezintă un test pentru noi, să vedem unde ne aflăm în acest start de campionat”, a spus antrenorul Paul Ciucă. Amfitrionii au în continuare probleme de efectiv: Haiduc şi Frenţiu – suspendaţi, D. Sîrbu şi Bedelean – accidentaţi, dar revine Rodean. Victorii lejere pentru combatante în runda de debut, 4-1 la Ghimbav pentru Industria, 3-0 acasă în dreptul Sănătăţii, cu Avântul Reghin.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea