Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În derby-ul Ligii a IV-a, Sportul Petreşti – Şurianu Sebeş 2-4 (1-2) | A 11-a victorie consecutivă şi trupa din „Arini” este campioană de toamnă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sportul-petresti-surianu-sebes-1În derby-ul etapei a 11-a din Liga a IV-a, Sportul Petreşti – Şurianu Sebeş 2-4 (1-2), după o întâlnire pe muchie de cuţit, terminată de gazde în inferioritate numerică.

Pe poziţia a treia a podiumului a urcat Viitorul Spicul Daia Română, ce a învins CS Ocna Mureş, acasă, cu scorul de 2-1.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Gazdele au condus cu 1-0, apoi liderul s-a aflat în avantaj, dublă a golgheterului Vali Drăgan, până când D. Ianc a restabilit egalitate cu o reuşită superbă (62), iar fundaşul Şt. Radu a marcat în minutul 75, pentru ca Iclănzan (81) să parafeze rezultatul final!

Trupa din „Arini” a câştigat al 11-lea meci din tot atâtea disputate şi este deja liderul turului, distanţându-se în ierarhie, cu două etape înaintea de finalul primei părţi a campionatului.

Terenul s-a aflat la limita impracticabilului, dar partida s-a disputat şi în aceste condiţii dificile. Gazdele au deschis scorul în minutul 7, prin P. Rahovean (6), dar a fost un simplu foc de paie.

Liderul a dat drumul la motoare şi după ce a ratat ocazii importante, prin Cl. Oara (15 şi 19 – bară), dar a şi marcat prin golgheterul Vali Drăgan, care a punctat în două rânduri, în minutele 13 şi 26.

La fel ca şi în partida precedentă, din „Arini”, cu CIL Blaj, fotbalistul aiudean şi-a arătat clasa, înclinând balanţa până la pauză.

La reluare, D. Ianc (62) a restabilit egalitatea, cu un şut din voleu, de la 30 de metri, direct în vinclu, iar lucrurile s-au precipitat, întrucât Sportul Petreşti a rămas în inferioritate numerică, fiind eliminat H. Drăgan (70).

Alte rezultate:

Gaz Metan Valea Lungă – Viitorul Sîntimbru 0-5 (0-1)

Marcatori: Tănase (10), Saşa (55), Dumbra (67), Pisoiu (78, după ce a ratat un penalty şi 85).

 

Viitorul Spicul Daia Română – CS Ocna Mureş 2-1 (1-0)

*Marcatori: Fl. Scheau (33), Ad. Hăprian (71), respectiv Pereat (61).

 

Graţie acestui succes, echipa condusă de Paul Ciucă a urcat pe ultima treaptă a podiumului, o poziţie onorantă pentru dăieni.

Fortuna Lunca Mureşului – Energia Săsciori 3-3 (3-1)

*Marcatori: Jakob (33), I. Morea (35, 37), respectiv Ad. Ignat (29), Ivan (69), Purda (86) *În minutul 80, Jakob (Fortuna Lunca Mureşului) a fost eliminat.

Nou-promovata nu se poate impune pe propriul teren, deşi a condus cu 3-1, pierzând puncte preţioase în derby-ul supravieţuirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea