Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, Volei Alba Blaj – Dinamo 3-0 | Sărbătoare în „Mica Romă”, echipa lui Darko Zakoc a celebrat al treilea titlu consecutiv

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a încheiat „en fanfare”, cu o victorie, 3-0 (25-8, 25-9, 25-16), cu Dinamo Bucureşti, în Sala „Timotei Cipariu”, partida de final a stagiunii ce a însemnat pentru formaţia din „Mica Romă” câştigarea celui de-al treilea titlul consecutiv.

„Campionii, campionii” s-a scandat îndelung la finele partidei în care Volei Alba Blaj și-a adăugat al treilea titlu consecutiv în panoplie, ultimele secvențe fiind trăite în picioare de fanii blăjeni.

La ultima reprezentație internă, Adina Salaoru și compania au fost primite ca adevărate campioane de publicul blăjean, „ole”-urile însoțind prezentarea fetelor de aur. Simplă formalitate s-a dovedit acest joc, unul în care Volei Alba Blaj s-a impus în stil de adevărată campioană, oferind o reprezentație de gală.

Iar acest meci a fost o copie la scară „micro” a modului cum s-a desfășurat întregul sezon, cu Volei Alba Blaj de neoprit, jocul fiind tranșat în nicio o oră.

Partida în sine nu a avut nicio importanţă, în condiţiile în care „regina” voleiului feminin devenise campioană cu trei etape înaintea încheierii Diviziei A1. Duminică, la Piatra Neamţ, Volei Alba Blaj are oportunitatea să realizeze eventul, în finala Cupei României, cu Ştiinţa Bacău, de la ora 14.00.

*Umilință pentru Dinamo

Descătușate, campioanele au predat o lecție de volei echipei conduse de Branko Gajic, fostul antrenor al Blajului înaintea venirii lui Darko. A fost practic cel mai dispropriționat duel între cele două echipe, cu Volei Alba Blaj ce a condus în permanență, la diferențe categorice. Primul punc al vizitatoarelor a fost la 0-7 în setul inagural, jocul curgând năvalnic în favoarea Blajului. Antrenamentul cu public a însemnat o joacă de-a șorecele și pisica, cu o dominație categorică și spectacol oferit în stil de mare echipă de Volei Alba Blaj ce și-a umilit efectiv oponentele.

Hegemonia fostei şi actualei campioane s-a materializat într-un parcurs impecabil, cu 34 de victorii repurtate din 37 de partide susţinute pe trei fronturi interne, Divizia A1, Cupa României şi Supercupa României. Pe locurile următoare ale podiumului s-au situat CSM București (la 17 puncte distanță) și CSM Tîrgoviște (a pierdut 1-3 la Lugoj)

Performanţa realizată de echipa condusă de Darko Zakoc este una remarcabilă, formaţia blăjeană dominând categoric întrecerea feminină. Întâlnirea ce a tras cortina peste ediţia 2016-2017 a fost un moment de sărbătoare pentru fanii din micuţa localitate, în condiţiile în care, la final, Federaţia Română de Volei a acordat echipei blăjene trofeul câştigătoarei Diviziei A1 şi medaliile de campioni ai României.

Volei Alba Blaj: Ana Grbac – Adina Salaoru (cpt.), Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Rebecka Lazic, Dubravka Djuric, Marina Vujovic (libero); au mai jucat Lisa Kramer; Ana Maria Berdilă, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe: Ana Antonijevic.

[nggallery id=3840]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea