Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Stadionul „Cetate”, un monument al tristeţii, la despărţirea de uniristul Iani Mitracu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iani Mitracu Unirea despartire46Stadionul „Cetate” a fost un monument al tristeţii, la despărţirea de Iani Mitracu, fosta glorie a Unirii Alba Iulia. Atacantul de legendă a „jucat” o ultimă repriză pe arena colorată iar în „alb-negru”, înainte de a pleca la Ceruri.

Câteva sute de persoane i-au adus un ultim omagiu lui Iani, întâmpinat cu lacrimi şi aplauze la intrarea în stadion. Foşti şi actuali unirişti, apropiaţi ai Unirii, simpli suporteri s-au strâns pentru a-l conduce pe ultimul drum pe fotbalistul ce a scris istorie.

Pe acordurile imnului Unirii, autoturismul cu corpul neînsufleţit al fotbalistului a făcut un tur de onoare, oprindu-se apoi în faţa ieşirii de la vestiare, din zona tribunei a doua. Lacrimi, aplauze şi multă tristeţe, alături de un tricou, o minge şi o fotografie a regretatului jucător. Simbolic, juniorii Uniri au alcătuit un careu uman, iar cei prezenţi au încercat să se despartă de cel ce a însemnat mult, enorm de mult pentru familia uniristă. Coechipierii săi de altădată, cei care au împărţit vestiarul cu Iani, cu greu s-au putut stăpâni în aceste momente răvăşitoare şi emoţionante. Iani a pornit pe un drum fără întoarcere, primind recunoştinţa celor care l-au îndrăgit şi l-au apreciat şi au ţinut să fie alături de familia îndurerată.

*Momente apăsătoareIani Mitracu Unirea despartire6

Fotbalul din Alba este în doliu, suferă la pierderea atacantului de poveste. Iani Mitracu, cel care bucura tribunele prin evoluţiile şi golurile sale a părăsit scena, Unirea şi-a luat un „rămas bun” răvăşitor de la fostul jucător. Galeria i-a scandat numele, pentru ultima dată, aplauzele au răsunat iarăşi, într-o oază a tristeţii şi Iani a plecat, lăsând în urmă o poveste, în „alb” şi „negru” culorile atât de dragi, cărora le-a dat totul.

YouTube video

[nggallery id=2792]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea