Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Liberalii din Alba s-au întâlnit, din nou, ”La ceaune”. Tradiționalul concurs de gătit la Oarda, recitaluri de muzică populară și voie bună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liberalii din Alba au încins din nou ceaunele, duminică, 9 iulie, pe stadionul din Oarda de Jos. Concursul culinar organizat anual de PNL Alba Iulia a ajuns la cea de-a VI-a ediție. „La Ceaune” este dedicat tuturor iubitorilor de mâncare tradiţională care vor să redescopere gustul autentic al bucătăriei din Ardeal.

Evenimentul, devenit deja tradiție, a strâns și în acest an 11 echipe care se întrec în arta gătitului la ceaun: Gladiatorii – din Sebeș, conduși de Dorin Nistor; Bobu’ Fermecat – Alba Iulia, Paul Voicu; Spartanii – Alba Iulia, Adrian Negruțiu; Fructe de Pădure – Alba Iulia, Ionuț Fulea; Verde Înrourat – Meteș, Dan Opruța; Radicalii – Tineretul PNL; La Ceaunu’ cu Ie – Organizația de Femei, Rodica Andronescu; Cocoșii și Găluștele – Studenții PNL Alba; Iedul Vesel – Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Gazdele din Oarda participă cu două echipe, Cordovanii și Hăbăucii, ambele coordonate de Pavel Popa – ”Pistol”.

YouTube video

Nu vor lipsi din program recitalurile de muzica populară şi jocurile distractive pregătite de organizatori. Invitații care vor urca pe scenă în acest an sunt: Roxana Reche, Floricica Moga, Nicolae Pluta, Maria Filimon, Dorina Narița și Cătălin Hașa.

YouTube video

Revenim cu câștigătorii si cu mai multe imagini.

[nggallery id=4304]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea