Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Rezultate notabile ale sportivilor de la ”ProDance 2007” Cugir, la Cupa Clujului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca a găzduit, recent, competiția națională de dans sportiv ”Cupa Clujului”, concurs organizat de clubul Diamond Dance din localitate în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv. La startul competiției s-au înscris 320 de perechi din întreaga țară, clubul ProDance 2007 din Cugir participând cu un număr de 6 perechi.

În urma unei întreceri destul de antrenante, dansatorii cugireni ai antrenorului Sergiu Prodan obținut rezultate care merită evidențiate: Morancea Răzvan-Marcu Ariana-locul 4(categoria Hobby 12-13 ani),Luca Sebastian-Vințan Teodora-locul 10(Hobby 6-9 ani),Balog Alexandru-David Daria-locul 2 si locul 4(Debutanti 4-7 ani),Ploia Răzvan-Tomoiu Ștefania-locul 5(Debutanti 8-9 ani),Stoian Radu-Vesa Bianca-2 locuri 7( Clasa E 16-35 ani),Prodan Eric Robert-Bodea Rianna-locul 4(Hobby 6-9 ani).  Îi felicităm și noi pe sportivi pentru rezultatele obținute si le urăm mult succes in competițiile ce vor urma!

Conducerea clubului ,,ProDance 2007” dorește pe aceasta cale sa ureze tuturor sportivilor, parinților si colaboratorilor Paște Fericit! (C.P.)

[nggallery id=2030]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea