Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO. Rezultate excepționale ale elevilor din județul Alba la Olimpiada Națională de Religie de la Craiova: 2 elevi s-au întors acasă cu premiul I

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Bandici, elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Alba Iulia și Ionela Nicoleta Sav din clasa a XI-a, de la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan”Abrud au obținut premiul I la Olimpiada Națională de Religie – cultul ortodox, desfășurată recent la Craiova.

Însoțiți de profesorul Traian Gligor de la Școala Gimnazială Sohodol, județul Alba a fost reprezentat la Craiova de șase elevi din clasele VII-XII, câștigătorii olimpiadei județene de religie:

  • Dan Bandici, clasa a VII-a, Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Alba Iulia;
  • Diana Drogoțel, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială ,,Ioan Mihu” Vinerea;
  • Luminița Filip, clasa a IX-a, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia;
  • Raluca Șerban, clasa a X-a, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia;
  • Ionela Nicoleta Sav, clasa a XI-a, Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” Abrud;
  • Gavrilă Rad, clasa a XII-a, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Pe lângă cele două premii I – Dan Bandici a obținut 10, punctaj maxim, iar Ionela Nicoleta Sav a obținut 9,85 puncte – elevii din clasele a VIII-a, a IX-a și a XII-a au realizat de asemenea un punctaj total foarte bun și au obținut mențiuni, astfel că în total 5 elevi care au reprezentat județul nostru s-au întors acasă cu distincții de la această olimpiadă.

Olimpiada Națională de Religie s-a desfășurat în perioada 24-28 aprilie la Craiova, unde au participat 245 de elevi claselor VII-XII din toată țara, însoțiți de profesori. Festivitatea de deschidere a evenimentului s-a desfășurat luni, 24 aprilie, a doua zi elevii au susţinut proba de concurs la Colegiul Naţional „Elena Cuza” din municipiu, iar olimpiada s-a încheiat cu festivitatea de premiere, desfășurată joi, 27 aprilie, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=3847]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea