// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: RĂSCOALĂ în spitalul din Aiud – Peste 40 de cadre medicale „cu jalba-n proțap” la Consiliul Local. Acuze grave la adresa singurului medic cardiolog din municipiu

Conflict public între medici și asistente cu specialistul cardiolog angajat în urmă cu trei ani în Spitalul Municipal Aiud. Peste 40 de cadre medicale au adresat o scrisoare către primărie și Consiliul Local, cerând demarerea unei anchete în ceea ce privește comportamentul afișat încă de la angajare, de acum aproximativ trei ani, a unuia dintre medicii specialiști din spital.

Potrivit acestora, colega lor, medicul specialist cardiolog Diana Stănilă ar avea un comportament inadecvat atât cu colegii cât și cu pacienții fapt care aduce prejudicii atât spitalului, personalului, cât și pacienților. Cadrele medicale cer luarea unor măsuri de urgență pentru calmarea conflictului iscat între medicul în cauză și colectiv și amenință că în caz contrar vor apela la forme mai drastice de protest, printre care: pichetarea spitalului sau refuzul de a asigura linia de gardă.

Am încercat să luăm legătura cu doctorul Diana Stănilă pentru a avea o părere completă asupra celor reclamate de colegii dânsei însă nu s-a putut, domnia sa ascuzându-se de reprezentanții presei.

În schimb directorul medical al Spitalului Municipal Aiud, medicul specialist ORL dr. Vasile Câmpean ne-a  declarat referitor la cele sesizate de medicii și cadrele medii că: „Evenimentele legate de comportamentul medicului Diana Stănilă au dus la o mulțime de adunări. Ne-am adunat Consiliul Medical, Comitetul de Etică, Consiliul de Disciplină, Cestea după ce anterior am avut și o ședință în cadrul Colegiului Medicilor. Situația este de așa natură încât colegii noștrii medici și cadrele medii au reacționat destul de virulent referitor la modul în care s-au desfășurat relațiile profesionale cu medicul Diana Stănilă în cadrul activităților medicale din spital. Suntem în situația în care marți, 21 februarie 2017, se va reuni din nou Colegiul Medicilor, tot săptămâna viitoare va fi un Comitet de Etică, după care vom comunica hotărârea pe care am luat-o”.

Vă prezentăm mai jos, integral, scrisoarea semnată de 43 de persoane (foto) – medici și asistente din cadrul Spitalului Municipal Aiud:

”Scrisoare deschisa  adresata Consiliului Local al Primariei Municipiului Aiud,
In numele colectivului medical al Spitalului Municipal Aiud, consideram ca este de datoria noastra sa va aducem la cunostinta o situatie de-a dreptul absurda, jenanta si disperata  care exista in institutia in care suntem angajati. Va adresam aceste randuri in speranta ca exista o posibilitate prin care putem fi ajutati, momentan fiind intr-un impas si fara solutii concrete la problema care urmeaza sa o detaliem mai jos.

Aceasta problema a inceput odata cu angajarea in spitalul nostru, in urma cu 3 ani, a unui nou medic cardiolog, si anume dr Diana Stanila. Mentionam ca suntem o institutie care in permanenta isi doreste angajarea si promovarea medicilor tineri, acestia fiind mereu incurajati sa se integreze in colectiv  , iar conducerea spitalului  a demonstrat in permanenta dorinta de a ajuta medicii tineri in demersul lor de integrare in colectiv, dovada consta in multitudinea de angajari anterioare si ulterioare sosirii Dr Diana Stanila, toti colegii noi gasindu-si locul perfect in colectiv, in deplina armonie. Dar, in ciuda faptului ca multi dintre colegii noi s-au integrat perfect in colectiv, spre multumirea pacientilor si a colectivului medical, acest lucru nu s-a intamplat si cu dr Diana Stanila. Inca din primele zile ale sosirii colegei noastre, acesta a demonstrat in permanenta o atitudine cel putin ostila fata de orice o inconjoara in institutia noastra, de la colegi pana la pacienti. Exemplele sunt nenumarate, iar in oraselul in care ne desfasuram activitatea, comportamentul colegei noastre a devenit notoriu, neexistand probabil om in tot Aiudul care sa nu fi auzit aceste “ ispravi”.

Relatia cu asistentele medicale.In primul rand, mentionam atitudinea sfidatoare, dictatoriala si ostila adresata colegelor noastre asistente. De la declaratii de genul: ” asistentele sunt proaste” facute in fata pacientilor, “ eu nu vorbesc cu asistentele”, la acuzatii false legate de activitatea asistentelor, de ex ca nu au administrat medicatia pacientilor, bineinteles toate nefondate. Nu mai vorbim de tonul cu care se adreseaza  asistentelor, in permanenta ostil , ridicat, acuzator,  ajungandu-se in situatia in care cadrele medicale ieseau de la vizita plangand in hohote de umilinta. In 2-3 luni de la angajarea dr Stanila, toate asistentele de pe sectia Cardiologie tremurau de frica numai la auzul vocii sale. Situatia a fost similara si in relatia pe care acest medic o are  cu asistenta din ambulatoriul Cardiologie, aceasta fiind printre  primele persoane care au sesizat abuzurile medicului sus numit. La fel era si situatia colegilor asistenti din Urgenta, cu care dr Stanila colabora in garzi.De ex,  initial , in garzile dansei, era sunata pt urgenta in CPU, iar dr Stanila nu raspundea la telefon cate 2-3 ore. Sau au fost situatii in care a raspuns la telefon , dar a refuzat sa isi faca datoria de a raspunde la solicitare, pe motiv ca ea nu merge de ex pe sectia Psihiatrie. Am ajuns in curand in situatia in care tot spitalul era ingrozit cand era acest medic de garda.

Bineinteles ca foarte repede dupa angajare au inceput reclamatiile,  un procent semnificativ din personalul spitalului sesizand conducerii toate aceste aspecte si solicitand remedierea situatiei. A urmat ulterior un proces indelungat in care i s-au aplicat diverse sanctiuni conform  legii, in speranta ca isi va remedia comportamentul. S-a inceput cu intentia unor discutii amiabile in care i s-a solicitat ameliorarea comportamentului. Fara nici un rezultat, fiecare discutie de genul acesta degenerand intr-un scandal imens intre restul medicilor si dr Diana Stanila. De fiecare data cand i se aducea la cunostinta o  plangere, ne-am confruntat cu situatia in care dr Stanila nu isi asuma nimic din comportament, avea in permanenta o alta varianta, in ciuda declaratiilor a numerosi martori care sustineau contrariul.  Avem numeroase dovezi in acest sens, copii dupa  multe foi  de observatie ale pacientilor, in care se poate observa de ex  ca nu a fost  indicat un anumit medicament, cu toate ca dr Stanila, in dorinta de a acuza asistentele, l-a scris in foaie retroactiv, dar bineinteles ca medicametul respectiv nu apare si in condica farmaciei pt ziua respectiva. Exemplele pot continua, ideea este  ca daca s-ar intervieva fiecare asistenta din compartimentul  Cardiologie, acestea personal ar putea exemplifica comportamentul distructiv si ostil al medicului respectiv, neexistand nici o asistenta cu care domnisoara dr Stanila sa nu fi intrat in conflict. S-a ajuns in situatia in care,  in timpul vizitei, nu  comunica cu asistentele decat sa le acuze, bineinteles toate acestea in detrimentul  sanatatii pacientului. Este un stres permanent, pacientii sunt nemultumiti de zilnice scandaluri la care asista fara voia lor, iar asistentele terorizate in momentul cand vine la vizita.

La fel a fost si in relatia cu colegii medici. De nenumarate ori , chiar de la inceputul activitatii dansei in spitalul nostru, ni se adresau pacientii, declarand ca dr Stanila a facut afirmatii denigratoare la adresa colegilor dansei. De genul “ dr X este prost”, dr Y era sa va omoare”… Bineinteles ca am cerut explicatii, dar din nou  colega noastra a raspuns prin scandal dupa scandal. In cateva luni s-a ajuns in situatia in care avusese deja un conflict fatis cu fiecare medic din spital. Degeaba s-a incercat ameliorarea situatiei, in sensul in care a fost efectiv rugata sa nu se mai certe, ca dansa a continuat. S-a incercat de nenumarate ori sa i se explice ca este complet lipsit de deontologie sa isi denigreze colegii din spital sau din alte institutii. A fost rugata efectiv sa isi schimbe comportamentul. Dar degeaba. Fiecare zi venea cu o noua poveste despre scandalul dintr dr Diana Stanila si un alt medic.

Aceste scandaluri erau legate de multe ori de refuzul dr Stanila de a efectua consulturi interclinice, de multe ori conducerea spitalului cu managerul spitalului in frunte fiind nevoita sa se deplaseze personal la cabinetului de Cardiologie sa intervina pt efectuarea consultului. Limbajul folosit de dr Stanila a fost  in permanenta ostil, vindicativ, pe un ton de superioritate, restul colegilor fiind numiti in permanenta prosti sau expirati. Am constat ca singurul ton cu care reuseste sa se adreseze unui coleg este unul ostil si pus pe harta. Intotdeauna. Cu exceptia situatiilor in care avea vreun interes personal( de ex un schimb de garda) si atunci iesea la iveala un ton  adecvat unei discutii intre doi oameni normali. Am ajuns acum in situatia in care, dupa 3 ani, pe sectia Interne Cardiologie, in fiecare zi, dr Stanila isca cate un nou scandal. Bineinteles ca nu respecta pe nimeni si nimic. De la infirmiere la directori.

Recent una dintre colegele noastre a fost injurata si scoasa de dr Stanila afara din cabinet, in momentul in care colega noastra a mers la cabinetul de Cardiologie sa solicite un consult cardiologic pt un pacient internat, consult care era de fapt solicitat de 4 zilept. un pacient cu comorbidati si patologie cardiovasculara , dar dr Stanila nu raspundea apelurilor colegei noastre nici pe telefonul fix,  nici pe mobil. Bineinteles ca era o situatia grava , in care viata pacientului era in pericol. In momentul in care efectiv si-a dat afara colega din cabinet, folosind un limbaj injurios, a fost auzita de multi pacienti din policlinica, care asteptau la diferite cabinete, iar acesti pacienti  au reclamat situatia respectiva  conducerii spitalului.  In relatia cu colegii, nu dovedeste nici o urma de omenie, ce sa mai vorbim de respect. Am ajuns atat de stresati de situatie, incat ne este impiedicata activitatea normala  si relatia medic pacient.

Ni se pare absurd si ridicol si extrem de stresant ca intr-un spital in care eram intr-o relatia de colaborare intre medici, am ajuns atat de stresati de aceasta colega, incat in fiecare zi este o corvoada mersul la serviciu. Pt ca zilnic ne petrecem ore incercand sa convingem colega sa vada un pacient sau suntem supusi  unui limbaj verbal ostil , in prezenta pacientilor, de multe ori jigniti, de catre acest medic.  Bineinteles ca fost sanctionata si i s-a solicitat in mod repetat corectarea comportamentului, dar de fiecare data  urmarile au fost si mai teribile. Nici macar o clipa nu a demonstrat dorinta de corectare, in permanenta comportamentul fiind tot mai sfidator si atitudinea mai  beligeranta.

Suntem un spital mic si  o comunitate mica, consideram noi , o echipa medicala deschisa la nou, formata de oameni cumsecade, care pana la venirea acestui medic, nu a avut nici macar un conflict. Ne-am respectat intre noi, ne-am respectat opiniile, am demonstrat spirit de echipa  in interesul pacientului. Suntem ca intr-o familie, cu exceptia acestei colege, care distruge prin comportamentul ei armonia zilnica a intregii comunitati. Nici avertismentele verbale, nici cele scrise, nici macar sanctiunile financiare( recent i s-a aplicat o sanctiune cu reducerea cu 10% a salariului) nu au avut efect.

Trebuie aici de asemenea explicate si atititudinea in fata pacientilor. Acestia s-au adresat frecvent  conducerii spitalului cu multe plangeri scrise si verbale, legate de faptul ca sunt vesnic umiliti de catre dr Stanila. Lipseste categoric empatia fata de pacienti, sunt bruscati verbal, sunt jigniti. De asemenea, exista multe plangeri legate de conduita medicala, erori dediagnostic in care care au pus in pericol viata pacientilor, iar acestia au facut numeroase plangeri conducerii spitalului si ColegiuluiMedicilor. Adresabilitatea pacientilor catre cabinetul de Cardiologie a scazut drastic, pacientii preferand sa plateasca de multe serviciul medical catre un cabinet privat care isi desfasoara activitatea in orasul nostru decat sa se adreseze d-soarei dr Stanila.

In garzi, multi colegi medici s-au confruntat cu situatia in care  pacientii au refuzat categoric, sub semnatura, sa fie internati pe sectia Cardiologie si sa fie supravegheati de catre dr Stanila, in ciuda faptului ca le era viata pusa in pericol de catre afectiunea cardiologica, iar medicul de garda i-a informat despre acest lucru. Alt lucru care trebuie subliniat , este dorinta dr Stanila de a pune mereu in lumina nefavorabila restul colegilor. Suntem efectiv terorizati in demersul de a interna  in sectia Cardiologie un pacient venit in garda, pt ca a doua zi ne trezim cu  acuzatii, de la diagnostic gresit sau tratament inadecvat, bineinteles toate lucrurile acestea fiind comunicate pacientului intr-o maniera in care i se distruge complet increderea in actul medical desfasurat in unitatea noastra. In  momentul in care i se solicita un raspuns vis a vis de aceasta atittudine, nu recunoaste niciodata, desi exista multipli martori care sustin contrariul.

Va relatam inca o data aceste lucruri, desi suntem convinsi ca probabil, in calitate de edili ai orasului ati auzit din diferite surse despre acesta situatie.  Dar consideram si am facut acest demers pt ca  sustinem aplicarea unor masuri mai coerente  si mai drastice in sanctionarea  colegei si la fel suntem de parere ca situatia actuala nu mai poate continua asa. Nu este posibil sa se puna in balanta armonia unei intregi comunitati cu dorinta de a nu  sanctiona radical. Este uman, intr-adevar, sa se dea fiecaruia o sansa, dar noi am facut acest lucru de 3 ani, si niciodata nu s-a corectat comportamentul acestui medic. Avem nevoie  ca de aer de un medic cardiolog, dar nu asa. Ci de un cardiolog care sa colaboreze cu echipa spre binele pacientului.

Suntem atat de disperati, incat va comunicam, ca daca situatia nu se poate calma, suntem dispusi la actiuni mai drastice, de ex pichetarea spitalului sau refuzul de a asigura linia de garda.

In lumina acestor fapte descries  in aceasta scrisoare, va solicitam demararea unui anchete in cadrul institutiei noastre, in vederea rezolvarii acestei situatii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

15 Răspunsuri la FOTO: RĂSCOALĂ în spitalul din Aiud – Peste 40 de cadre medicale „cu jalba-n proțap” la Consiliul Local. Acuze grave la adresa singurului medic cardiolog din municipiu

 1. victima roz 16.02.2017 la 18:32

  Directorul medical Dr. Campeanu si de ex – managerul Nichimis au sustinut-o permanent pe d-ra Stanila, care face tot ce nu trebuie sa faca un medic . Dr. Campeanu va gasi in continuare scuze pentru dansa si marea strategie e sa angajeze pe cineva sa lucreze in locul ei . De fapt asta a fost si „strategia” pana acum , insa din luna decambrie celalalt specialist cardiolog este in concediu de maternitate.

 2. elefantul de sub pres 16.02.2017 la 18:35

  Sa multumim partidului care o sustine si celor care santajeaza comitetul director !?

 3. cititorul 16.02.2017 la 19:28

  ma intrebam si eu de ce nu a optat d-ra Stanila pentru un post de medic specialist la Spitalu Jud,Alba, acest comportament al d-rei dr. pune semne de intrebare despre sanatate ……..

 4. Sileanu! 16.02.2017 la 19:38

  Am avut,in cateva randuri,persoane apropiate internate in acest spital si asa o debandada nu credeam ca poate exista. Ca sa transport o persoana paralizata din cabinet pana in curte la masina,mi s-a spus sa aduc oameni de acasa ca n-are cine. Cabinetul asistentelor era ticsit,un fum de tigara sa-l tai cu cutitul si m-au plimbat trei ore pe la diferiti medici pt externare si tabel cu medicamentele necesare si scrisoare la medicul de familie .Sa nu mai spun ca i-au disparut si banii din buzunarul pacientului…

  • Maria 17.02.2017 la 10:24

   Cine sa te creada mai Silene?
   Fum de tigara? Pe ce lume traiesti?
   Bani disparuti? Ai reclamat la Politie?
   Pe viitor du-te la PRIVAT daca tot sunteti plini de bani.

 5. pretenucondor 16.02.2017 la 20:55

  Un martor
  15/02/2017 – 17:57
  avatar
  Este asa cum a fost relatat mai sus,confirm ca si martor dar as vrea sa stiu de ce camera de supraveghere din hol in fata cabinetului dansei este scoasa din functiune si sucita ….?
  Răspunde
  victima
  15/02/2017 – 21:20
  avatar
  este sustinuta de directorul medical care intretine starea conflictuala prin refuzul rezolvarii situatiei .
  Răspunde
  ANONIM
  15/02/2017 – 21:36
  avatar
  D-soara doctor este singura care m-a bagat in seama dupa ce toate ziua m-am plimbat pe acele holuri pentru un control de rutina. Cat despre unele asistente, cu parere de rau, are dreptate.
  Răspunde
  altul
  15/02/2017 – 21:50
  avatar
  cautati probabil cabinetul de psihiatrie ? pentru controlul de rutina ?
  Răspunde
  Anonim
  16/02/2017 – 20:31
  avatar
  Sa stiti ca am fost si pe acolo :) si este totul bine.
  Răspunde
  Victima
  16/02/2017 – 00:44
  avatar
  Cred ca esti singurul din miile de oameni.
  Răspunde
  Mihai
  16/02/2017 – 11:14
  avatar
  „Cred ca esti singurul din miile de oameni”
  Ce vrei sa spui? Nu vrei sa fii mai explicit?
  Răspunde
  Mihai
  16/02/2017 – 11:16
  avatar
  ?
  Răspunde
  prostea
  16/02/2017 – 08:58
  avatar
  unde ai mai vazut in lume ”control de rutina” ? nu esti cine te declari
  Răspunde
  Anonim
  16/02/2017 – 20:28
  avatar
  Dacă dvs mergeți la doctor doar cand faceti un pre infarct, este strict problemă dvs. Unii mai merg sa-si faca cate un control..periodic.
  O seara buna!
  Răspunde
  Victima
  16/02/2017 – 09:39
  avatar
  Eu sunt un caz ratat al dansei,păcat ca spitalul Aiud are asemenea medic ținând cont ca e singura pe sectia cardiologie dupa ce ca e varza din punct de vedere medical mai are si un comportament neadecvat unui medic,dar totusi e sustinuta de sus ….. foarte tare.
  Răspunde
  cica
  15/02/2017 – 21:41
  avatar
  Eu stiu un caz concret, despre un pacient al Dansei, care a fost tinut in sectia cardiologie pina situatia s-a agravat. Doar atunci , la insistentele familiei a fost trimis la Cluj , unde dupa 2 zile a murit. Daca îl timitea de la început, putea fi salvat… Dar a fost prea mândră să recunoască că nu știe ce are… Ulterior când i s-a adus la cunostinta ca pacientul murise reactia ei a fost: „Cum a murit, ca doar l-am trimis la Cluj?” ….
  Răspunde
  simi
  16/02/2017 – 09:08
  avatar
  1. cine si de ce au angajat-o ?
  2. de ce o tine directorul medical in functie de vreme ce si el stie de 3 ani ce face doctorita ? – cum de directorul general a tolerat-o de 3 ani ?
  3. stie cineva cum se comporta directorul medical sau general cu ceilalti medici care le sesizau situatia ? ca pana sa ajunga astia sa scrie la ziar or fi patimit multe pe parcursul a 3 ani din acel raspuns se pot trage multe concluzii
  4. barfa pietei spune ca si tacsu panaramei a trecut cu zisu pe la directiune asa o fi ?
  5. directorii au acceptat toate reclamatiile depuse, cu numar de inregistrare sau multe s-au evaporat ?
  6. cum se poate descrie grija directorilor spitalului pentru nevoile orasului de vreme ce tolereaza situatia de -se zice ca- de 3 ani ?
  7. directorul medical si cel general si-ar duce mama la cardilogul asta ? sau daca au o problema fug ca si parlamentarii in patru zari, neavand curajul sa se trateze in unitatea pastorita de catre ei ?
  Răspunde
  Marcela
  16/02/2017 – 10:02
  avatar
  La spitalul din Aiud problemele sunt mult mai multe!La secția de Neurologice,pe care eu am numit.o „secția mortii”,nici un cadru medical nu are nici o treaba cu pacienții!Nimeni nu.ti cere nimic dar absolut nimeni nu face nimic!Daca le dai ceva,pt moment bine cu tine la pacient si face ce.i solicita,apoi uită!E horror!Spun asta din ce am trăit eu acolo cu mama mea!Sunt tot timpul nervoase,irascibile…cum bagi mana in buzunar,le aduci zâmbetul!!Asa ca managerul spitalului poate sa dea un „ochi” si la aceasta secția!Sa mai spun ca iti cer medicamente care apoi doar?Sau ca dispar lucruri?Nu intereseaza pe nimeni!
  Răspunde
  Maria
  astea s-au scris comentarii in alta parte

 6. aiudeamul 16.02.2017 la 21:42

  Mai victima ,mănânci .c…t,halate albe ați vrut ,asta aveți!

 7. John 16.02.2017 la 22:28

  Strigator la cer…dureros

 8. mike 16.02.2017 la 23:55

  De la prima abatere –directorul trebuia sa ia masuri de sanctionare — daca nu a luat masuri, nici dupa repetate cazuri –inseamna ca ceva e putred la mijloc — politica , nemusag , santaj ??

 9. Anda 17.02.2017 la 9:29

  Cadrele medicale au facut reclamatii pentru ca se poarta urat cu angajatii, dar de pacienti nu spune nimeni nimic. Tot spitalul e praf, poti sa numeri personalul de treaba cu usurinta ca nu sunt mai mult de 20, dar de ceilalti doctori nu spune nimeni nimic pentru ca se poarta frumos cu asistentele. Saracele au un salar atat de mic si atata treaba ca uita si sa-ti scoata cateterul de gandite ca nu si-au terminat povestile. De sectia de chirurgie de ce nu spune nimeni nimic, de ce nu faceti plangere la colegiul medicilor ca doctorii nu se uita la tine pana nu le dai 500 de lei si ca toate saloanele sunt pline de Clostridium pentru ca personalul nu-si face treaba.

 10. voi toti 15 17.02.2017 la 10:26

  sigur se pune problema de pile puternice in spate de-si permite sa faca ceea ce vrea

 11. Dorin 17.02.2017 la 10:50

  Da am fost si eu pe la spital,cu alte probleme si intîmplator am trecut pe lînga cabinetul de cardeologie…urla la un pacient..asa ceva nu am mai vazut…la un cadru medical …nu stiu ce cauta in acest spital…nu am avut tangente cu acea persona ,dar eu nu admit asa ceva…

 12. MARIA 17.02.2017 la 10:51

  Pai asta va invatat popa vostru la Biserica? Ce fel de crestini sunteti ? Cam asa e in toata Romania de fapt…cretini

 13. SB 17.02.2017 la 10:53

  Unde si cine este medicul de medicina muncii al Spitalului… ??? Ea trebuia si putea sa ia masuri de mult…

 14. abc 18.02.2017 la 19:38

  Hai sa fim seriosi, tot spitalul din Aiud e praf si pulbere! Desigur nu doar medicii si asistentele sunt de vina, ci intreg sistemul. Sa exemplificam: 1. La laboratorul de analize din Policlinica, unele asistente se cred mai presus de restul muritorilor de rand. 2. La Chirurgie cred ca se stie foarte bine cum se comporta unul din doctoraSi. Daca nu dai, nu ai parte de tratament. Iar daca suma nu-i convine, iti spune in fata! 3. La sectia ORL, e cum e, cand mergi cu ceva analize facute, pentru o afectiune din aceasta ramura a medicinii, medicul nu e interesat de rezultate, oare de ce? Prescrie antibiotice si da-i bataie….4. La psihiatrie si neurologie nu are rost sa vorbim, daca mergi acolo sau te plimbi pe malul Muresului e aproape la fel. 5. La urgente, e distractie, se mai joaca pe facebook, o barfa mica si apoi intrebam si pacientul ce are, medicul nu e, dar daca pacientul solicita si prezenta medicului de garda, raspunsul: da’ de ce sa chem si medicul? Sa nu sara, acum sus, ca domnisoara aceasta se comporta diferit, va amintiti de fostul ortoped, GD? Cum urla el, ce voce frumoasa de tenor avea? Domnisoara Stanila nici nu se apropie de performantele lui! Atunci de ce nu au fost sesizari?