Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO IPJ Alba: Desfăşurare de forţe pentru liniştea cetăţenilor din Sebeş. Peste 100 de imobile verificate, 188 de persoane legitimate și controale la magazine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţia Municipiului Sebeş, cu sprijinul Poliţiei Locale, a desfășurat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului, pentru menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi  contravențiilor şi creşterea siguranţei rutiere. Au fost verificate peste 100 de imobile şi au fost aplicate 67 de amenzi în valoare de 11.930 lei.

Miercuri, 15 martie 2017, Poliţia Municipiului Sebeş a organizat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului Sebeş şi cu preponderenţă în zona „Câmpului”.

La acţiune, alături de cei 30 de poliţişti din cadrul Poliţei Municipiului Sebeş au participat 14 poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Sebeş precum şi lucrători ai Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba şi lucrători ai Apa CTTA Sebeş, care au oferit sprijin, în unele dintre activităţile de control.

Cu ocazia acţiunii au fost făcute verificări la peste 100 de imobile şi au fost legitimate 188 de persoane, urmărindu-se aspectele legate de racordarea construcţiilor la reţelele de utilităţi publice dar şi verificare a modului în care sunt respectate prevederile OG 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate.

Au fost constate 67 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 11.930 lei, din care 51 au fost la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 2 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 9 la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în urma controalelor la magazinele din zonă, au fost confiscate produse alimentare ce aveau termenul de valabilitate expirat,precum şi produse industriale oferite spre vânzare cu încălcarea prevederilor legale.

Valoare totală a confiscărilor a fost de 1.064 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea