Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Georgiana Vesa și Mara Pușcaș, solistele Ansamblului Folcloric Tradiții Uiorene, au cucerit podiumul Festivalului-Concurs Internațional de Interpretare Vocală ”Muzica pentru toți”, de la Baia Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Georgiana Vesa și Mara Pușcaș, solistele Ansamblului Folcloric Tradiții Uiorene al Casei de Cultura ”Ion Sîngereanu” din Ocna Mureș au participat în data de 31 martie 2017 la Baia Mare la a VII-a ediție a Festivalului-Concurs Internațional de Interpretare Vocală Muzica pentru toți”, organizat de: Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Asociația Centrul Cultural Virtual ”Artist pentru artă”, în parteneriat cu: Colegiul de Arte Baia Mare, Casa Corpului Didactic și Recreart School&Recording Studio.

Festivalul este destinat concurentilor cu voci deosebite care fac eforturi pentru a-și perfecționa stilul, tehnica și interpretarea vocală, scopul fiind descoperirea și afirmarea tinerelor talente vocale pe plan național și internațional și de asemenea depistarea și promovarea valorilor autentice reale din muzică. Juriul a fost format din profesori de specialitate, profesori de canto și interpretare vocală.

Georgiana Vesa și Mara Pușcaș au fost însoțite la Baia Mare de profesorul lor pregătitor Camelia Ilea, care de altfel a fost la prima ei participare într-un concurs ca profesor pregatitor. Rezultatele au fost pe măsura muncii depuse: Puscaș Mara – a obținut locul II cu media 8,85; Georgiana Vesa a obținut locul I cu media 9,63.

Felicitări Mara, felicitări Georgiana, felicitări Camelia pentru munca depusă și rezultatele obținute!

[nggallery id=3712]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea