Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: Final de an școlar sub semnul iei, la Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două evenimente importante s-au consumat astăzi, la Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir. Ambele s-au petrecut la careul organizat în curtea unității locale de învățământ.

Directorul instituţiei, prof. Floare Vlasea a deschis manifestarea, care pe tot parcursul acesteia a stat sub semnul iei, purtată cu mândrie de elevii și profesorii școlii ca simbol al efortului depus pe parcursul anului școlar, dar și pentru sărbătorirea rezultatelor obținute.

,,Se spune despre ie că era și bluză de muncă și de sărbătoare. Fetele și le făceau singure și așa îți dădeai seama ce fel de fată era. Când te apucai de ie, spuneai rugăciuni, ia trebuia pregătită de la început să îți poarte noroc. Ia se și moștenea, se păstra cu atenție, de la mama sau de la bunica, precum un obiect de preț și o moștenire sentimentală foarte importantă”, le-a transmis directorl școlii participanților.

In cea de-a doua parte a activității, directorul adjunct al instituției, prof. Stela Predescu a prezentat o retrospectivă a anului care s-a încheiat, evidenţiind rezultatele obţinute de elevii școlii la olimpiadele și concursurile judeţene, fapt pentru care, cadrele didactice, elevii și părinții acestora au primit recunoştinţa ce li se cuvine.

Drept recompensă pentru cele 28 de premii la olimpiadele județene elevii au primit diplome și cărți, iar părinții scrisori de mulțumire din partea conducerii școlii.

În acelaşi cadru festiv a avut loc şi premierea elevilor merituoşi de către învăţători și diriginți, în aplauzele colegilor, părinților și bunicilor. (C.P.)

[nggallery id=4192]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea