// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO EXCLUSIV: Accident rutier mortal la Unirea – un șofer de 24 de ani și-a pierdut viața strivit de încărcătura unui TIR

accident TIR Unirea003Un șofer de 24 de ani, din județul Cluj, și-a pierdut viața ieri seară, pe DN1, în comuna Unirea din județul Alba, după ce TIR-ul pe care îl conducea a fost acroșat de un autotractor ce transporta profile de beton.

Potrivit polițiștilor, autotractorul condus de un șofer de 23 de ani, domiciliat tot în județul Cluj, în timp ce se deplasa pe direcția Aiud – Turda, a intrat într-o depășire riscantă. Când șoferul a vrut să între înapoi pe banda de mers a virat brusc, încărcătura s-a dezechilibrat, autovehiculul a acroșat un alt TIR ce venea regulamentar  din sens opus iar profilele de beton s-au răsturnat retezând cabina TIR-ului și strivindu-l pe șofer care a decedat pe loc.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj de descarcerare însă echipa de intervenție a fost depășită de gravitatea situației și a fost nevoie de o macara pentru a scoate cadavrul de sub betoane. Circulația a fost blocată aproape 8 ore, de la 19.00 până după ora 3.00.

UPDATE:La data de 27.06.2013, ora 19.11, pe DN 1, la km 427, în localitatea Unirea, judeţul Alba, M.N., un tânăr de 22 de ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă în direcţia Aiud – Turda, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri într-o zonă în care această manevră este interzisă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de S.M.V., de 24 de ani, din Câmpia Turzii. În urma accidentului S.M.V. a decedat la locul producerii accidentului, fiind prins sub grinzile de beton ce s-au răsturnat din camionul condus de M.N. Conducătorul auto care a provocat accidentul a suferit leziuni corporale ușoare. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

FOTO: S.R.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro